mänNISKOR FRIA Zac US ny = 6.5 EU 37 Choklad Boot Moto 8bcc2xxbe11359-Ny stil

Cole Haan Kuini vattentät Booslips mocka Faux päls svart grå

Byte av blogg, till en mer privat - Men du är välkommen!

 
Denna blogg är inte längre vidare aktiv. ;(
 
Jag har en helt ny blogg, den handlar mer om mitt privata liv. Är du ändå nyfiken, ta en NIB Australien Luxe Collective Sherazade duk stövlar Sz 8.
 
Väljer du att stanna var här så är du välkommen att klicka runt. Här finns massor med information!

Nike Air Max Plus TN SE GS kvinnor guld UK 5.5 EUR 38.5 AR0259 700
Kvinnors skor J. BORN 8 (EU 38) bspringaaaa läderskor BR90 -38

Shibuya, Tokyo, Japan 4K (Ultra HD)

Liu jo skor kvinna pumpar svart glitter sxx523tx007222

Giuseppe Zanotti Aqua blå Platform EU 38 Använt

Long time no see

Luxury PRADA skor Loafer skor 3s5749 Nube ny NEW 36,5 37
Oj oj oj vad jag har haft besökare, och så många kommentarer!

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana och har nyligen rest sig från askan. Energin och intresset för att bloggar har kommit och gått och nu har det blivit dags för mig att blogga igen men tyvärr inte här.
Antik Tan kvinna Punta Round Italienska Chelsea stövlar  
Medan jag tackar alla besökare vill jag även hänvisa er till min hemsida Enkeria.se som just nu kommer att genomgå ändringar.
 
Kort uppdatering och svar på frågor
  • Jag har ännu inte besökt Japan men önskar att jag en vacker dag kan resa dit och bo där under några månader. All mitt intresse för japan har kommit från digitala vänner som bor i Japan och från massor utav googlande samt studier på högskola.
  • Jag kommer inte stänga denna blogg utan den kommer vara tillgänglig för alla nya och gamla besökare. Ett helt arkiv med japansk kultur vore dumt att radera.
  • Stort tack till alla som besökt, kommenterat och tagit del utav Chibi Nihon. Även tack till alla som länkat till mig.
  • Nike MetCon 2 Cross -Training skor kvinnor 36US5.5 blå grå 821913 003 Wmns för updates i mitt liv och visa ditt tecken på uppskattning.
Ny balansmäny Tennis skor Vit storlek 12.5 MCH96P3 96v3 Länktips till alla er som helt enkelt inte får nog av japan som jag besöker titt som tätt finner ni här nedan.
 
El Vaquero kvinnors reptilskor, ormstuvade kängor Västra cowboy s Storlek 37.5 M TORY BURCH COLLINS FRINGE SUEDE BOOTIE HAVANA TAN storLEK 8 W BOX - Dagligen videos från Japan. Underbar kanal!
Manolo Blahnik satin pumpar klackar skor skor kristaller pärlor pärlor Sz 38.5 7 - Find locations in Japan were they speak english. Great site!
Cooking with Dog - Japanska matrecept. Fantastiskt.
Kawae Import - Japanska saker, mat och godis med postorder eller om du bor nära Uppsala. Kawaii!!
Enkeria - Mitt företag som pysslar med grafisk design, blogging med mera.
SAUCOny TRIUMPH ISO 5 kvinnor RÖRANDE SKOTTER storLEK 6.5 - Om du vill bli vän med mig.
 
Ha det fint.
/Daniel

Isabel MARANT KVINNORS RUBBER SLIPPERS SANDALS nyA HOWE SVART AF1

Intressanta videoklipp från Japan

Nike herr Air Force One Foamposite Pro Cup Coral Stardust skor AJ3664 -600 Storlek 8 Hyra en kille i Japan för måltid, romantik med mera.
 

 
Inblick i vardagens teknologi i Japan som besökare
 
Kvinnor som utför arbete 65533.65533.s Nike Free TR Flystick 3 MMW Storlek 9.5

McDonalds i Japan. Mindre hamburgare men riktigt intressant utbud.
 

Akihabara

FILIPPE modeLL SCHUHWERK FRAU TURNSCHHE LEDER GLITTER SCHWARTZ guld - BE5A  Akihabara. Även kallad för Akiba.
Det är här du kan köpa massor med elektroniska apparater, teknologin samt animé och manga. Finns gott om matställen också.
 

Artikel 1274 57 PP1 Cuero I Meet, Sandali Punta Aperta kvinnor, bspringaaa, 36 EU

DisciplinBJYL plattforms -klackar 2019 nya skor för kvinnliga studenter på insidan

Kagemu

Konster och Show i en!

Adidas NMD R1 STLT Primeknit Cloud vit Cloud vit Clear orange B37655  
 

Wedge gissa kvinna -Fabric (FL 5 hinlac 12)

Rädslan för nummer

 I Japan har många hyreshus och parkeringsplatser hoppat över nummer 4.
Splitter ny - Rupert Sanderson orange Patent läder hög klack Pumpar UK4.5 EU37.5 Många hotell hoppar över även 13: e våningen, som många andra västerländska hotell gör ibland.
 
Nummer 9 kan också hoppas över, speciellt på sjukhus eftersom ljudet "ku" (9 på japanska) förknippas med ordet "kurushimu" som betyder lida. 49 anses vara ett särskilt olyckligt nummer som det är suggestivt av frasen "shinu made kurushimu" (死ぬ まで 苦しむ? "Lida tills döden").
 
Uttalandet av nummer 4 (shi) betyder även död.
 
Bli inte förvånad om siffror fattas i byggnader eller på offentliga platser. Det skall vara så. ^^ 
 
T.u.k. viva mondo creeper kvinna skor läskigare svart tyg
 
 

Francesco från Florence Sandal Friar 005 läder Mod.005

Hög kvalitet på snabbmat

Strax innan butikerna stänger kan du få tag på nyttig och god mat till ett lägre pris. De vill gärna inte att fräsch mat skall gå till spillo genom att erbjuda gårdagens menyer eller gårdagens lådor till sina kunder. Det är ett bra att känna till detta om man vet att kylen är tom och matlagningen uteblir samma kväll du är påväg hem.
 

Bättre än gaffeln

Franco Sarto klackar.Storlek 8.5.Helt ny.Detaljhandel 160
ny Francesco V. orange Perforöd läder Flats Storlek 37 US 7
Håller ni med? ^^

KVINNERNAS NIKE AIR MAX 1 ULTRA FLYKNIT SKAGER storLEK 7 OLIVA FOTOblå 84387 302

Super Smal Lägenhet

Super smal lägenhet
Hot Sexy Glam mode skor Heel Pumpar läder 13 CM från 35 till 46
Här bor Fuyuhito Moriya tillsammans med sin mamma. CNN har gjort en snabb liten intervju med dem där de fundersamt frågar hur de trivs och hur de får plats med allt. Något som japanska invånare är duktiga på är att hålla sitt hem rent och prydligt, inga onödigheter och givetvis kan de bo ganska smått och trångt.
 
I detta fall är det en gnutta över medel i "chibi", om ni förstår vad jag menar!

GUESS kvinnor Polli Peep Toe mode stövlar

Japansk humor

Man kan lära sig en del från japanska humorprogram. Som t.ex hur man bör reagera i liknande situationer.


mänNISKOR FRIA Zac US ny = 6.5 EU 37 Choklad Boot Moto 8bcc2xxbe11359-Ny stil

FRIA mänNISKOR  Zac Moto Boot Choklad 37 EU  6.5 US = ny

Datum
13, 14 och 15 juli, Tokyo, Japan.
13, 14 och 15 aug, övriga Japan.

Obon, eller Bon, är en Japansk buddhistisk/konfuciansk tradition. Festivaler hålls i mitten av juli i vissa delar av Japan och i mitten av augusti i andra delar. Dessa tre-dagars festivaler  hedrar minnet av avlidna anhöriga och påminner om lite om ”ASICS kvinnor Gel - Nimbus 21 blå springaning skor Storlek 9.5 (415112)”- festivaler som hålls i andra delar av Asien.

Ordet Obon kommer av ”urabon” (Ullambana, japansk  transkribering av ordet) som bokstavligen betyder “att hänga upp och ner.”

Folkdans, Bon Odori,  är den vanligaste seden vid Obon. Alla kan delta i Bon-danser som vanligtvis utförs i en cirkel men vid festivaler dansas den i procession. Man dansar genom gatorna till musik av flöjter, trummor och klockor samtidigt som man sjunger ungefär: ”Det är en dåre som dansar och en dåre som ser, om båda är dårar, kan man lika gärna dansa!” (Obon).

Datumet för Obon varierar mellan olika regioner i Japan. När månkalendern ändrades till den gregorianska kalendern i början av Meiji eran (sep 1868 till jul 1912) resulterade det i olika tider för firandet av Obon. “Shichigatsu Bon” (Bon i juli) är baserad på solkalendern och firas runt 15 juli i östra Japan och sammanfaller med Chūgen (Ghost-festival).

Hachigatsu Bon” (Bon i augusti) är baserad på månkalendern, firas runt den 15 augusti och är den tidpunkt då Bon oftast firas. “Kyu Bon” (Old Bon) firas den 15 dagen i den sjunde månaden i månkalendern, så den varierar  varje år. “Kyu Bon” firas i områden som norra delen av Kantō regionen, Chugoku region, Shikoku och Ryukyu öarna.

700 VALENTINO GARAVANI bspringaaa LEADER FLOWER ANKLE STRAPHELES 39.5 EU 9 USA Mer info om festivalen på engelska: Nike Zooma Terra Kiger Off vit

Liu jo skor kvinna skor Trendy grå PU mocka, Fabric b18013t203701
Ferrini Western skor kvinnor Maya Lace Up Fringaae Tan 65322 -16

Gör maten roligare för barnen

Demonia Gothic Punk Winklepicker Häxan Farmor Ankle stövlar High klackar Fury -110
Här är ett tips för att införa Japansk kultur in i barnens vardag. I stället för att ge dem stora variationer som kanske de anser är "mat för vuxna" kan du helt enkelt bara applicera lite ris i mat som ni vanligtvis har potatis eller pasta till.
 
Nedan är ett exempel på en köttfärsgryta där man kokat risen och trixat lite för att få fram en rolig lite gubbe. Visuellt ser det ut som att han är glad och att han badar, något som berikar barnens fantasi och troligen gör maten ÄNNU godare!
 

För att göra ansikten använder man nori (torkad sjögräs) som man med lätthet kan snitta och klippa ut ögon, näsa, munnar och andra små saker, det är dessutom nyttigt.
 
Har du inga barn själv kan du ändå göra liknande åt dig själv eller partner.
 
Exempel på ting man kan göra är att erbjuda ris i olika former till alla maträtter som erbjuder potatis eller pasta. Tänk er äta hamburgare med ris, kanske inte det första man tänker på? Men då kan man snitta hamburgaren i mindre bitar när den väl blivit värmd och använda en barbeque sås till i stället för hamburgardressing.
 
Om nom nom!