Sz Taylor Ann 8.5 NWT 128 Beige Taupe Sandals Strappy läder Patent Kaelyn 8bcc2utwr31759-Ny stil

nyA Y.R.U. YRU Qozmo Aiire Rave Festival skor in lila Glitter

Byte av blogg, till en mer privat - Men du är välkommen!

 
Denna blogg är inte längre vidare aktiv. ;(
 
Jag har en helt ny blogg, den handlar mer om mitt privata liv. Är du ändå nyfiken, ta en PRADA, Pumpar, Reptilläder, Roccia, 40, ny 1.200,.
 
Väljer du att stanna var här så är du välkommen att klicka runt. Här finns massor med information!

PATRIZIA Pepe kvinnor Sandals Pump High klackar Natural läder Art.2v7372 a2rv
DRW SLIPPERS, 8.5 M, 6940985 -94

Shibuya, Tokyo, Japan 4K (Ultra HD)

Napaijri P19g skor kvinna Low skor N0YJ3S00 9 svicky 01 MES silver

Läder Strappy Sandaler Naturlig Taupe Swarovski Elemänt Sandaler Platt Läder

Long time no see

CHLOE LEATE BUCKLE HÖGA BOOT I KAMERstorLEK 37
Oj oj oj vad jag har haft besökare, och så många kommentarer!

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana och har nyligen rest sig från askan. Energin och intresset för att bloggar har kommit och gått och nu har det blivit dags för mig att blogga igen men tyvärr inte här.
Kvinnors skor 2 stjärna Bianco taupe 2sd1830  
Medan jag tackar alla besökare vill jag även hänvisa er till min hemsida Enkeria.se som just nu kommer att genomgå ändringar.
 
Kort uppdatering och svar på frågor
  • Jag har ännu inte besökt Japan men önskar att jag en vacker dag kan resa dit och bo där under några månader. All mitt intresse för japan har kommit från digitala vänner som bor i Japan och från massor utav googlande samt studier på högskola.
  • Jag kommer inte stänga denna blogg utan den kommer vara tillgänglig för alla nya och gamla besökare. Ett helt arkiv med japansk kultur vore dumt att radera.
  • Stort tack till alla som besökt, kommenterat och tagit del utav Chibi Nihon. Även tack till alla som länkat till mig.
  • Gissa damskor sandaler Katrinna mocka yello fl 6 knapsue 03 för updates i mitt liv och visa ditt tecken på uppskattning.
Via Spiga kvinnor Pump Leopard Fur Peep Toe hög klack Storlek 7.5M Länktips till alla er som helt enkelt inte får nog av japan som jag besöker titt som tätt finner ni här nedan.
 
Burberry kvinna Regis Rainbow Stripe High Top skor 38 7.5 680 Ash Vox Embellided sammet Trainers skor Camouflage Sz U 9 EU 40 - Dagligen videos från Japan. Underbar kanal!
Nike Air Max 95 LX kvinnor NSW vit blå röd Crush springaning AA1103 -100 Storlek 7 - Find locations in Japan were they speak english. Great site!
Cooking with Dog - Japanska matrecept. Fantastiskt.
Kawae Import - Japanska saker, mat och godis med postorder eller om du bor nära Uppsala. Kawaii!!
Enkeria - Mitt företag som pysslar med grafisk design, blogging med mera.
ny kvinnor kvinnor kvinnor'5533;s ADIDAS FRÅGAR X BYD springaning skor Storlek 9 Cloudhoam READ 17 - Om du vill bli vän med mig.
 
Ha det fint.
/Daniel

Läder, gula sandaler med block häl, Luxury märke väskauette Marraine.Storlek 8

Intressanta videoklipp från Japan

Az160 Hogan skor grå mocka Patent kvinnor Pums EU 35,eu 36,5,eu 37,eu 37,5 Hyra en kille i Japan för måltid, romantik med mera.
 

 
Inblick i vardagens teknologi i Japan som besökare
 
Damskor EDDY DANIELE 7 (EU 37) sandaler av svart satin AV372

McDonalds i Japan. Mindre hamburgare men riktigt intressant utbud.
 

Akihabara

Kongrönera all Star med Fabric Cute Girly Sale Nummer 40  Akihabara. Även kallad för Akiba.
Det är här du kan köpa massor med elektroniska apparater, teknologin samt animé och manga. Finns gott om matställen också.
 

PAUL grön Läder Ankle Wrap Strap Platform Heel Wedge Sandal skor UK 6.5 USA 9

DisciplinSTELLA McCARTNEY Nude Vegan läder, Pump - 6 1 2b

Kagemu

Konster och Show i en!

Gladiator Style Strappy Sandals mocka med Rhinestone Buckles 8.5 Fria skepp  
 

herr Nike Free Train Instinkt Hart 84844 -474 VIR blå Metallic guld nyA Storlek

Rädslan för nummer

 I Japan har många hyreshus och parkeringsplatser hoppat över nummer 4.
Adidas Originals Campus W kvinnor Casual skor Trace Sbillet vit Många hotell hoppar över även 13: e våningen, som många andra västerländska hotell gör ibland.
 
Nummer 9 kan också hoppas över, speciellt på sjukhus eftersom ljudet "ku" (9 på japanska) förknippas med ordet "kurushimu" som betyder lida. 49 anses vara ett särskilt olyckligt nummer som det är suggestivt av frasen "shinu made kurushimu" (死ぬ まで 苦しむ? "Lida tills döden").
 
Uttalandet av nummer 4 (shi) betyder även död.
 
Bli inte förvånad om siffror fattas i byggnader eller på offentliga platser. Det skall vara så. ^^ 
 
CHUTZ Farrah bspringaaaie Tan mocka High Stiletto Heel Peent Toe Dress Pump
 
 

CQ COUTURE TULLSANDALS nyA HEELS SUEDE LEADER BLAKT34

Hög kvalitet på snabbmat

Strax innan butikerna stänger kan du få tag på nyttig och god mat till ett lägre pris. De vill gärna inte att fräsch mat skall gå till spillo genom att erbjuda gårdagens menyer eller gårdagens lådor till sina kunder. Det är ett bra att känna till detta om man vet att kylen är tom och matlagningen uteblir samma kväll du är påväg hem.
 

Bättre än gaffeln

nyA MEN S NIKE AIR MAX RUN LITE 5 631263 -401 MID NAVY VITE -CL GRY -OBSDN
Kim Kardashian Pump Superstar skor Top Quality Patent läder Leopard Evening
Håller ni med? ^^

37606 auth PRADA bspringaaat läder och mörkbspringaaat CROCODISLE Platform Pumps skor 38.5

Super Smal Lägenhet

Super smal lägenhet
PALOMA av VIA SPIGA & CO. Storlek 9M CASS Färg LEADER BOOTER MED SIDE ZIPER
Här bor Fuyuhito Moriya tillsammans med sin mamma. CNN har gjort en snabb liten intervju med dem där de fundersamt frågar hur de trivs och hur de får plats med allt. Något som japanska invånare är duktiga på är att hålla sitt hem rent och prydligt, inga onödigheter och givetvis kan de bo ganska smått och trångt.
 
I detta fall är det en gnutta över medel i "chibi", om ni förstår vad jag menar!

WEMENS EMERSON BLAK LEADER TALL EQESTRIAN LACE CAPTOE RIDNINGSBOOTER 9.5.1 2 W

Japansk humor

Man kan lära sig en del från japanska humorprogram. Som t.ex hur man bör reagera i liknande situationer.


Sz Taylor Ann 8.5 NWT 128 Beige Taupe Sandals Strappy läder Patent Kaelyn 8bcc2utwr31759-Ny stil

Ann Taylor Sz 8.5 Kaelyn Patent läder Strappy Sandals Taupe Beige NWT  128

Datum
13, 14 och 15 juli, Tokyo, Japan.
13, 14 och 15 aug, övriga Japan.

Obon, eller Bon, är en Japansk buddhistisk/konfuciansk tradition. Festivaler hålls i mitten av juli i vissa delar av Japan och i mitten av augusti i andra delar. Dessa tre-dagars festivaler  hedrar minnet av avlidna anhöriga och påminner om lite om ”VTG kvinnor TOny LAMA COWBOY LIZARD SKIN DARBRA BOOTER storA 8 M”- festivaler som hålls i andra delar av Asien.

Ordet Obon kommer av ”urabon” (Ullambana, japansk  transkribering av ordet) som bokstavligen betyder “att hänga upp och ner.”

Folkdans, Bon Odori,  är den vanligaste seden vid Obon. Alla kan delta i Bon-danser som vanligtvis utförs i en cirkel men vid festivaler dansas den i procession. Man dansar genom gatorna till musik av flöjter, trummor och klockor samtidigt som man sjunger ungefär: ”Det är en dåre som dansar och en dåre som ser, om båda är dårar, kan man lika gärna dansa!” (Obon).

Datumet för Obon varierar mellan olika regioner i Japan. När månkalendern ändrades till den gregorianska kalendern i början av Meiji eran (sep 1868 till jul 1912) resulterade det i olika tider för firandet av Obon. “Shichigatsu Bon” (Bon i juli) är baserad på solkalendern och firas runt 15 juli i östra Japan och sammanfaller med Chūgen (Ghost-festival).

Hachigatsu Bon” (Bon i augusti) är baserad på månkalendern, firas runt den 15 augusti och är den tidpunkt då Bon oftast firas. “Kyu Bon” (Old Bon) firas den 15 dagen i den sjunde månaden i månkalendern, så den varierar  varje år. “Kyu Bon” firas i områden som norra delen av Kantō regionen, Chugoku region, Shikoku och Ryukyu öarna.

Andrea 115 SJ5 Leggera kvinnor, bspringaaa (Cognac 062 062)), 39 EU Mer info om festivalen på engelska: NIKE Zoom BLAND skor KVINNOR skor grön CURRY 312924 -331 storLEK 9.5 ny ny

Reebok Classic läder CN5468 ljusblå halfskor
JIMY CHOO KVINNORS SKOTT storLEK 8

Gör maten roligare för barnen

J7069 Nya kvinnor Joy and Iman Rich Camel läder Boot 9 M
Här är ett tips för att införa Japansk kultur in i barnens vardag. I stället för att ge dem stora variationer som kanske de anser är "mat för vuxna" kan du helt enkelt bara applicera lite ris i mat som ni vanligtvis har potatis eller pasta till.
 
Nedan är ett exempel på en köttfärsgryta där man kokat risen och trixat lite för att få fram en rolig lite gubbe. Visuellt ser det ut som att han är glad och att han badar, något som berikar barnens fantasi och troligen gör maten ÄNNU godare!
 

För att göra ansikten använder man nori (torkad sjögräs) som man med lätthet kan snitta och klippa ut ögon, näsa, munnar och andra små saker, det är dessutom nyttigt.
 
Har du inga barn själv kan du ändå göra liknande åt dig själv eller partner.
 
Exempel på ting man kan göra är att erbjuda ris i olika former till alla maträtter som erbjuder potatis eller pasta. Tänk er äta hamburgare med ris, kanske inte det första man tänker på? Men då kan man snitta hamburgaren i mindre bitar när den väl blivit värmd och använda en barbeque sås till i stället för hamburgardressing.
 
Om nom nom!