UNSQUEAKY skor 859396 bspringaaa 1 8bcc2vcsf22166-Ny stil

Adidas Unisex Vuxna fotbollsstövlar Pureup X

Byte av blogg, till en mer privat - Men du är välkommen!

 
Denna blogg är inte längre vidare aktiv. ;(
 
Jag har en helt ny blogg, den handlar mer om mitt privata liv. Är du ändå nyfiken, ta en Mizuno Wave equate 3 Woherrar springaning skor - SS19.
 
Väljer du att stanna var här så är du välkommen att klicka runt. Här finns massor med information!

Nike herrar Air Zoom Pegasus 34 Konkurrens springaning skor
ASJUNQ Business Casual herrar läder skor England skor Lace -up skor Points Solid Färg Hiking läder Single skor

Shibuya, Tokyo, Japan 4K (Ultra HD)

Saucony Woherrar Grid Sammanhållning11 Charkol Peach 7.5 D USA

Adidas herrar Zx 750 Wv springaning skor

Long time no see

Ny balans Kvinnors färska fotavtryck Hierro V4 springaning skor
Oj oj oj vad jag har haft besökare, och så många kommentarer!

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana och har nyligen rest sig från askan. Energin och intresset för att bloggar har kommit och gått och nu har det blivit dags för mig att blogga igen men tyvärr inte här.
Modello gulderro Handgjorda Italienska läder herr Färg GuldOxfords Klädskor Cowhid mocka Lace -Up  
Medan jag tackar alla besökare vill jag även hänvisa er till min hemsida Enkeria.se som just nu kommer att genomgå ändringar.
 
Kort uppdatering och svar på frågor
  • Jag har ännu inte besökt Japan men önskar att jag en vacker dag kan resa dit och bo där under några månader. All mitt intresse för japan har kommit från digitala vänner som bor i Japan och från massor utav googlande samt studier på högskola.
  • Jag kommer inte stänga denna blogg utan den kommer vara tillgänglig för alla nya och gamla besökare. Ett helt arkiv med japansk kultur vore dumt att radera.
  • Stort tack till alla som besökt, kommenterat och tagit del utav Chibi Nihon. Även tack till alla som länkat till mig.
  • Reebok Z Pump Fusion Le springaning Woherrar skor Storlek för updates i mitt liv och visa ditt tecken på uppskattning.
Lätt Go Shopping Mans skor, skor, Mans Pointed skor Cricket skor (Färg svart, Storlek 43) Länktips till alla er som helt enkelt inte får nog av japan som jag besöker titt som tätt finner ni här nedan.
 
Handgjorda brittiska skor Handgjorda av brittiska skor, skor av Lace -up Business skor Gentleman skor for Meeting Mary Asiater - herr Spivey Ld Track and Field skor - Dagligen videos från Japan. Underbar kanal!
NTBST Closed Toe Hotel Slippers Bulk, Row Plush ryggsäck Spa Slippers Unisex 100 -Pair, vit u 28x11cm 11x4.3tum - Find locations in Japan were they speak english. Great site!
Cooking with Dog - Japanska matrecept. Fantastiskt.
Kawae Import - Japanska saker, mat och godis med postorder eller om du bor nära Uppsala. Kawaii!!
Enkeria - Mitt företag som pysslar med grafisk design, blogging med mera.
Manon Brave läder vit vit skor - Om du vill bli vän med mig.
 
Ha det fint.
/Daniel

Loeffler Randall Woherrar Birdie -crvr Sandal

Intressanta videoklipp från Japan

Rockport herrar City Stride Cap Toe Oxfordsvart -13 W Hyra en kille i Japan för måltid, romantik med mera.
 

 
Inblick i vardagens teknologi i Japan som besökare
 
FRYE Natalie kort Engineer Lug Shearling Winterboot

McDonalds i Japan. Mindre hamburgare men riktigt intressant utbud.
 

Akihabara

PFMY.DG Mans Lacing High Help Flat Martin stövlar, mode Leisure Wild Trend läder stövlar, Autumn Winter Non -Slip varma skor  Akihabara. Även kallad för Akiba.
Det är här du kan köpa massor med elektroniska apparater, teknologin samt animé och manga. Finns gott om matställen också.
 

OTBT Woherrar Graceville Wedge Sandal

DisciplinGeox Woherrar W Sozy 14 Dress Sandal

Kagemu

Konster och Show i en!

A.testoni herr Oxford Rubber Sole Oxford Rubber Sole  
 

Nike N45 FT pojkar 65533; [livräddare] 5533; handplockade byglar

Rädslan för nummer

 I Japan har många hyreshus och parkeringsplatser hoppat över nummer 4.
Rui Landade Oxford för man formella skor Lace Up Style Genuine läder Exquise Crocodile Texture Business Style Många hotell hoppar över även 13: e våningen, som många andra västerländska hotell gör ibland.
 
Nummer 9 kan också hoppas över, speciellt på sjukhus eftersom ljudet "ku" (9 på japanska) förknippas med ordet "kurushimu" som betyder lida. 49 anses vara ett särskilt olyckligt nummer som det är suggestivt av frasen "shinu made kurushimu" (死ぬ まで 苦しむ? "Lida tills döden").
 
Uttalandet av nummer 4 (shi) betyder även död.
 
Bli inte förvånad om siffror fattas i byggnader eller på offentliga platser. Det skall vara så. ^^ 
 
Mans Nike Alpha Pro 2 Football Cleat (12 D (M) US, röd svart)
 
 

CLARKS herrar Curringaaton Top Chukka Boot, bspringaaa läder, 7 M USA

Hög kvalitet på snabbmat

Strax innan butikerna stänger kan du få tag på nyttig och god mat till ett lägre pris. De vill gärna inte att fräsch mat skall gå till spillo genom att erbjuda gårdagens menyer eller gårdagens lådor till sina kunder. Det är ett bra att känna till detta om man vet att kylen är tom och matlagningen uteblir samma kväll du är påväg hem.
 

Bättre än gaffeln

Peppeskor Modello Zaffiro Handgjorda Italienska läder herr Färg Navy blå Ankle Chelsea stövlar Cowhide Patent läder Slip -on
Eileen Fisher Woherrar Depan -Nu Flat
Håller ni med? ^^

QIDI Martin stövlar män England Wild Leisure Winterbooslipss (färg T -2, Storlek US10.5 EU42 UK8.5)

Super Smal Lägenhet

Super smal lägenhet
J. Renee Woherrar Savina Dress Pump
Här bor Fuyuhito Moriya tillsammans med sin mamma. CNN har gjort en snabb liten intervju med dem där de fundersamt frågar hur de trivs och hur de får plats med allt. Något som japanska invånare är duktiga på är att hålla sitt hem rent och prydligt, inga onödigheter och givetvis kan de bo ganska smått och trångt.
 
I detta fall är det en gnutta över medel i "chibi", om ni förstår vad jag menar!

Nike herrar 807242 -600 Fitness skor

Japansk humor

Man kan lära sig en del från japanska humorprogram. Som t.ex hur man bör reagera i liknande situationer.


UNSQUEAKY skor 859396 bspringaaa 1 8bcc2vcsf22166-Ny stil

UNSQUEAKY skor 859396 bspringaaa 1

Datum
13, 14 och 15 juli, Tokyo, Japan.
13, 14 och 15 aug, övriga Japan.

Obon, eller Bon, är en Japansk buddhistisk/konfuciansk tradition. Festivaler hålls i mitten av juli i vissa delar av Japan och i mitten av augusti i andra delar. Dessa tre-dagars festivaler  hedrar minnet av avlidna anhöriga och påminner om lite om ”Rui Landade en mansfest med en tillfällig känga, äkta läder, metallspännets dekoration Lace Up Formala skor”- festivaler som hålls i andra delar av Asien.

Ordet Obon kommer av ”urabon” (Ullambana, japansk  transkribering av ordet) som bokstavligen betyder “att hänga upp och ner.”

Folkdans, Bon Odori,  är den vanligaste seden vid Obon. Alla kan delta i Bon-danser som vanligtvis utförs i en cirkel men vid festivaler dansas den i procession. Man dansar genom gatorna till musik av flöjter, trummor och klockor samtidigt som man sjunger ungefär: ”Det är en dåre som dansar och en dåre som ser, om båda är dårar, kan man lika gärna dansa!” (Obon).

Datumet för Obon varierar mellan olika regioner i Japan. När månkalendern ändrades till den gregorianska kalendern i början av Meiji eran (sep 1868 till jul 1912) resulterade det i olika tider för firandet av Obon. “Shichigatsu Bon” (Bon i juli) är baserad på solkalendern och firas runt 15 juli i östra Japan och sammanfaller med Chūgen (Ghost-festival).

Hachigatsu Bon” (Bon i augusti) är baserad på månkalendern, firas runt den 15 augusti och är den tidpunkt då Bon oftast firas. “Kyu Bon” (Old Bon) firas den 15 dagen i den sjunde månaden i månkalendern, så den varierar  varje år. “Kyu Bon” firas i områden som norra delen av Kantō regionen, Chugoku region, Shikoku och Ryukyu öarna.

HYLFS -skor för snöskor kvinnor Winter Warm Ankle stövlar Fullt Linjära antiSlip Läder Vattentäta Stövlar Mer info om festivalen på engelska: Nike herr - Air Max 97 S Laceless S ällsynta Deadsstock OG - Olive Bronze - 609113 -291

Meindl svarar Mid GTX Kvinnors vandrande stövlar
J Av Jasper Conran män Choklad bspringaaa läder'Fennel 'Chukka stövlar

Gör maten roligare för barnen

Kungliga republicQ herrar Cast Crepe Midcut mocka Desert stövlar
Här är ett tips för att införa Japansk kultur in i barnens vardag. I stället för att ge dem stora variationer som kanske de anser är "mat för vuxna" kan du helt enkelt bara applicera lite ris i mat som ni vanligtvis har potatis eller pasta till.
 
Nedan är ett exempel på en köttfärsgryta där man kokat risen och trixat lite för att få fram en rolig lite gubbe. Visuellt ser det ut som att han är glad och att han badar, något som berikar barnens fantasi och troligen gör maten ÄNNU godare!
 

För att göra ansikten använder man nori (torkad sjögräs) som man med lätthet kan snitta och klippa ut ögon, näsa, munnar och andra små saker, det är dessutom nyttigt.
 
Har du inga barn själv kan du ändå göra liknande åt dig själv eller partner.
 
Exempel på ting man kan göra är att erbjuda ris i olika former till alla maträtter som erbjuder potatis eller pasta. Tänk er äta hamburgare med ris, kanske inte det första man tänker på? Men då kan man snitta hamburgaren i mindre bitar när den väl blivit värmd och använda en barbeque sås till i stället för hamburgardressing.
 
Om nom nom!