Floral Dell'Acqua Alessandro Sling Storlek - 4.5 - skor Back 8bcc2lppb11359-Ny stil

Sandaler Vintage Charles Jourdan Platform Block Heel Cris Cross Mary Jane 5.5

Byte av blogg, till en mer privat - Men du är välkommen!

 
Denna blogg är inte längre vidare aktiv. ;(
 
Jag har en helt ny blogg, den handlar mer om mitt privata liv. Är du ändå nyfiken, ta en ICONIC 3 36 BNWOB JEFFREY CAMPBELL NOLA LEATORPLATTFORM KLÄLDA SOLVIT BOOTER.
 
Väljer du att stanna var här så är du välkommen att klicka runt. Här finns massor med information!

Nike Air Zoom Mariah Flystick Racer Pure Platinum (918264 -002) Män 65533; [lätt5533;S Storlek 10.5
Arcopedico Water Beige läder Sandal EU 39 (US 8 –8.5)

Shibuya, Tokyo, Japan 4K (Ultra HD)

BBG Girls Pointy Beige Sling back kvinnor mothere 65533; Die 655333;s Pumpar Storlek 6 Skinny Heel

Se av Chlo fram65533;. 65533; kvinnor Sandals Strappy Sandals SB30102 Storlek 41 läder Slingback NP 315 ny

Long time no see

Vackra DRICKER VAN NOTEN Pumpar med Grosgrain Strap
Oj oj oj vad jag har haft besökare, och så många kommentarer!

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana och har nyligen rest sig från askan. Energin och intresset för att bloggar har kommit och gått och nu har det blivit dags för mig att blogga igen men tyvärr inte här.
män den är fortfarande här, Nike Lunar Montreal röd blå kvinnor Sz 9.5 män 8 -Jordan  
Medan jag tackar alla besökare vill jag även hänvisa er till min hemsida Enkeria.se som just nu kommer att genomgå ändringar.
 
Kort uppdatering och svar på frågor
  • Jag har ännu inte besökt Japan men önskar att jag en vacker dag kan resa dit och bo där under några månader. All mitt intresse för japan har kommit från digitala vänner som bor i Japan och från massor utav googlande samt studier på högskola.
  • Jag kommer inte stänga denna blogg utan den kommer vara tillgänglig för alla nya och gamla besökare. Ett helt arkiv med japansk kultur vore dumt att radera.
  • Stort tack till alla som besökt, kommenterat och tagit del utav Chibi Nihon. Även tack till alla som länkat till mig.
  • NIKE kvinnor Nike Free Rn springaning Flystick 2018 942839 -002 BLAK kvinnor Storlek 6.5 för updates i mitt liv och visa ditt tecken på uppskattning.
Vionic av Orthaheel Kona maska Crossdresser skor - grå gul - 43KONA - Sz 12 Länktips till alla er som helt enkelt inte får nog av japan som jag besöker titt som tätt finner ni här nedan.
 
FILA DISRUPTOR SATEIN LÅG POS KVINNA 10437.500 skor FILA TRIBES blå NIB ANTHROPOLOGIE (Såld) Charles David GÖR I ITALIEN Glittery Booslipss Sz 8 - Dagligen videos från Japan. Underbar kanal!
Nike kvinnor Brians Brillowsto5533; (A) Air Zoom Pegasus 34 Storlek 10.5 (Ren Platinum Cool grå Anthracite) - Find locations in Japan were they speak english. Great site!
Cooking with Dog - Japanska matrecept. Fantastiskt.
Kawae Import - Japanska saker, mat och godis med postorder eller om du bor nära Uppsala. Kawaii!!
Enkeria - Mitt företag som pysslar med grafisk design, blogging med mera.
Luxurius prada sko 1i135h röd svart ny 39,5 uk 6 - Om du vill bli vän med mig.
 
Ha det fint.
/Daniel

Jeffrey Campbell Vanhook booslipss tan kamel mocka ny'Burman 'stil ny med låda

Intressanta videoklipp från Japan

Ny kvinnoklubb över Knee Thigh Boot Stiletto Pointy Toe Patent läder skor Hyra en kille i Japan för måltid, romantik med mera.
 

 
Inblick i vardagens teknologi i Japan som besökare
 
M & S bred sammet Trousers

McDonalds i Japan. Mindre hamburgare men riktigt intressant utbud.
 

Akihabara

kvinnor Asics Gel Pulse 9 kvinnor springaning skor - blå 1  Akihabara. Även kallad för Akiba.
Det är här du kan köpa massor med elektroniska apparater, teknologin samt animé och manga. Finns gott om matställen också.
 

Brand Ny i fält ADIDAS AQ0020 HARDEN LS 2 låsbeslaget grön mocka läder, 10, 44

DisciplinGissa skor kvinnor silver pu FL 5 billel 12 -sil

Kagemu

Konster och Show i en!

ny Rare GUESS Tinsley Färg -Block Metallic skor män SZ 13 FRI SOCKS  
 

SERGIO ROSSI Mocasin -klackar 3 11 16i läder kalvkalvskinn svart 38.5 MINT

Rädslan för nummer

 I Japan har många hyreshus och parkeringsplatser hoppat över nummer 4.
Steve Madden kvinnor Delila mode stövlar. Många hotell hoppar över även 13: e våningen, som många andra västerländska hotell gör ibland.
 
Nummer 9 kan också hoppas över, speciellt på sjukhus eftersom ljudet "ku" (9 på japanska) förknippas med ordet "kurushimu" som betyder lida. 49 anses vara ett särskilt olyckligt nummer som det är suggestivt av frasen "shinu made kurushimu" (死ぬ まで 苦しむ? "Lida tills döden").
 
Uttalandet av nummer 4 (shi) betyder även död.
 
Bli inte förvånad om siffror fattas i byggnader eller på offentliga platser. Det skall vara så. ^^ 
 
kvinnor Nike Air Max 1 Ultra 2.0 88104 -400 Glacier blå Brand Ny Storlek 7
 
 

Salvatore Ferragamo Metallic Plattform klackar Storlek

Hög kvalitet på snabbmat

Strax innan butikerna stänger kan du få tag på nyttig och god mat till ett lägre pris. De vill gärna inte att fräsch mat skall gå till spillo genom att erbjuda gårdagens menyer eller gårdagens lådor till sina kunder. Det är ett bra att känna till detta om man vet att kylen är tom och matlagningen uteblir samma kväll du är påväg hem.
 

Bättre än gaffeln

Adidas Originals herr Prophere Denis springaning Athletic skor skor Storlek 6 Ny
Brand Ny mäny Steam Rust Chaco ZCloud2 Sandaler, Storlek 10 M
Håller ni med? ^^

Kvinnor, idrödtsskor i flera storlekar

Super Smal Lägenhet

Super smal lägenhet
Asiatiska skor grå azzurro naturligt läder, h591n -1634s tyg
Här bor Fuyuhito Moriya tillsammans med sin mamma. CNN har gjort en snabb liten intervju med dem där de fundersamt frågar hur de trivs och hur de får plats med allt. Något som japanska invånare är duktiga på är att hålla sitt hem rent och prydligt, inga onödigheter och givetvis kan de bo ganska smått och trångt.
 
I detta fall är det en gnutta över medel i "chibi", om ni förstår vad jag menar!

Converse special utgåva kvinna 162053 Kvinna vita pergamäntskor

Japansk humor

Man kan lära sig en del från japanska humorprogram. Som t.ex hur man bör reagera i liknande situationer.


Floral Dell'Acqua Alessandro Sling Storlek - 4.5 - skor Back 8bcc2lppb11359-Ny stil

Alessandro Dell'Acqua Floral Sling Back skor - Storlek 4.5 -

Datum
13, 14 och 15 juli, Tokyo, Japan.
13, 14 och 15 aug, övriga Japan.

Obon, eller Bon, är en Japansk buddhistisk/konfuciansk tradition. Festivaler hålls i mitten av juli i vissa delar av Japan och i mitten av augusti i andra delar. Dessa tre-dagars festivaler  hedrar minnet av avlidna anhöriga och påminner om lite om ”röd Badgley Mishka Storlek 7.5 High klackar - kvinnor -flower Open To skor Designer”- festivaler som hålls i andra delar av Asien.

Ordet Obon kommer av ”urabon” (Ullambana, japansk  transkribering av ordet) som bokstavligen betyder “att hänga upp och ner.”

Folkdans, Bon Odori,  är den vanligaste seden vid Obon. Alla kan delta i Bon-danser som vanligtvis utförs i en cirkel men vid festivaler dansas den i procession. Man dansar genom gatorna till musik av flöjter, trummor och klockor samtidigt som man sjunger ungefär: ”Det är en dåre som dansar och en dåre som ser, om båda är dårar, kan man lika gärna dansa!” (Obon).

Datumet för Obon varierar mellan olika regioner i Japan. När månkalendern ändrades till den gregorianska kalendern i början av Meiji eran (sep 1868 till jul 1912) resulterade det i olika tider för firandet av Obon. “Shichigatsu Bon” (Bon i juli) är baserad på solkalendern och firas runt 15 juli i östra Japan och sammanfaller med Chūgen (Ghost-festival).

Hachigatsu Bon” (Bon i augusti) är baserad på månkalendern, firas runt den 15 augusti och är den tidpunkt då Bon oftast firas. “Kyu Bon” (Old Bon) firas den 15 dagen i den sjunde månaden i månkalendern, så den varierar  varje år. “Kyu Bon” firas i områden som norra delen av Kantō regionen, Chugoku region, Shikoku och Ryukyu öarna.

Cole Haan kvinnor Cielo läder Open Toe Casual Strappy, Limoges mocka, Storlek 6.0 Mer info om festivalen på engelska: Berkeman Janna, silver Glam Flow stretch, Sandal bred E -H 1027 -706

Ralph Lauren läder stövlar.
Versus versace skor skor skor långa kvinnor päls lejon ny

Gör maten roligare för barnen

Belle Sigerson Morrison Dali Wedge Sandal klackar Lucite Sz 8 Tan bspringaaa
Här är ett tips för att införa Japansk kultur in i barnens vardag. I stället för att ge dem stora variationer som kanske de anser är "mat för vuxna" kan du helt enkelt bara applicera lite ris i mat som ni vanligtvis har potatis eller pasta till.
 
Nedan är ett exempel på en köttfärsgryta där man kokat risen och trixat lite för att få fram en rolig lite gubbe. Visuellt ser det ut som att han är glad och att han badar, något som berikar barnens fantasi och troligen gör maten ÄNNU godare!
 

För att göra ansikten använder man nori (torkad sjögräs) som man med lätthet kan snitta och klippa ut ögon, näsa, munnar och andra små saker, det är dessutom nyttigt.
 
Har du inga barn själv kan du ändå göra liknande åt dig själv eller partner.
 
Exempel på ting man kan göra är att erbjuda ris i olika former till alla maträtter som erbjuder potatis eller pasta. Tänk er äta hamburgare med ris, kanske inte det första man tänker på? Men då kan man snitta hamburgaren i mindre bitar när den väl blivit värmd och använda en barbeque sås till i stället för hamburgardressing.
 
Om nom nom!