Sandaler Mans GJLIANNGXIE Mans Sandaler Sandaler Manliga Tide sommar -Use dual Manliga Slippers Korean -Slip Non skor strand Casual ny sommar 8bcc2imdm1976-Ny stil

Frye kvinnor Nova Flower Tall Boot

Byte av blogg, till en mer privat - Men du är välkommen!

 
Denna blogg är inte längre vidare aktiv. ;(
 
Jag har en helt ny blogg, den handlar mer om mitt privata liv. Är du ändå nyfiken, ta en A &N Flickor Stiletto Platform Metal Ornamänt Frosted stövlar.
 
Väljer du att stanna var här så är du välkommen att klicka runt. Här finns massor med information!

Legero Woherrar Amato Trainer
kvinnor mode läder skor, Casual Lace upp vit svart Flat skor High Top Hidden Heel Wedge Platform skor

Shibuya, Tokyo, Japan 4K (Ultra HD)

Allhqmode Woherrar Buckle Closed Toe Solid Sandaler
Se fler utav dessa fantastiska Delman Woherrar Aura Slingback Sandal.

Laura Biagiotti - 2254

Long time no see

LifeStride kvinnor Vanity Casual Slip on Loafer Drive Style Loafer
Oj oj oj vad jag har haft besökare, och så många kommentarer!

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana och har nyligen rest sig från askan. Energin och intresset för att bloggar har kommit och gått och nu har det blivit dags för mig att blogga igen men tyvärr inte här.
Altra AFW1837F Woherrar Torin 3.5 springaning skor, vit - 9 B (M) USA  
Medan jag tackar alla besökare vill jag även hänvisa er till min hemsida Enkeria.se som just nu kommer att genomgå ändringar.
 
Kort uppdatering och svar på frågor
  • Jag har ännu inte besökt Japan men önskar att jag en vacker dag kan resa dit och bo där under några månader. All mitt intresse för japan har kommit från digitala vänner som bor i Japan och från massor utav googlande samt studier på högskola.
  • Jag kommer inte stänga denna blogg utan den kommer vara tillgänglig för alla nya och gamla besökare. Ett helt arkiv med japansk kultur vore dumt att radera.
  • Stort tack till alla som besökt, kommenterat och tagit del utav Chibi Nihon. Även tack till alla som länkat till mig.
  • Galongjunnvxie GLJXG Kvinnlig sommar Baotou Outer Wear med Slippers hög klack Sandals och Slippers 2 Färger Valfria, Storlek Valbar för updates i mitt liv och visa ditt tecken på uppskattning.
Bottes en métal de 1 à 9 kvinnor et bottes en fibres ultrafines de genou Länktips till alla er som helt enkelt inte får nog av japan som jag besöker titt som tätt finner ni här nedan.
 
Donald J Pliner kvinnor Lorel Toe ringa Sandal Calpas Pointed Toe Pumpar, Mary Janes, Peruanska skor, läderskor, High klackar, Block Heel Mary Janes - Dagligen videos från Japan. Underbar kanal!
Mans Chelsea läder stövlar Ankle läder skor svart bspringaaa British Style Classic Smart Formal Casual Winter - Find locations in Japan were they speak english. Great site!
Cooking with Dog - Japanska matrecept. Fantastiskt.
Kawae Import - Japanska saker, mat och godis med postorder eller om du bor nära Uppsala. Kawaii!!
Enkeria - Mitt företag som pysslar med grafisk design, blogging med mera.
ASICS Gel -Lyte V Pastel Pack Woherrar skor (HN7W7) - Om du vill bli vän med mig.
 
Ha det fint.
/Daniel

BOSS Hugo Bohemian u zipb a grf, herrar Chelsea Boot

Intressanta videoklipp från Japan

Drew skor Mansfield Stövlar Hyra en kille i Japan för måltid, romantik med mera.
 

 
Inblick i vardagens teknologi i Japan som besökare
 
Officiell märke Dunlop Färgado Steel Toe Cap Säkerhetsstövlar kvinnor grå lila Footwear skor

McDonalds i Japan. Mindre hamburgare men riktigt intressant utbud.
 

Akihabara

Giles Jones herr Combat stövlar Autumn Winter Andable Wear Resisteringaa Motorcycle stövlar  Akihabara. Även kallad för Akiba.
Det är här du kan köpa massor med elektroniska apparater, teknologin samt animé och manga. Finns gott om matställen också.
 

Jorden nyton kvinnor 602373WMCT -BRZ

DisciplinDC vit Pensford skor

Kagemu

Konster och Show i en!

Findeo sexy High talons  
 

svart JIALEN -skor Mode herrar PU läder Block Heel skor Snake Skin Texture Övre Loafers Slip -on Line Oxfords

Rädslan för nummer

 I Japan har många hyreshus och parkeringsplatser hoppat över nummer 4.
Visa den kvinnliga Jessica s pump i Taupe Många hotell hoppar över även 13: e våningen, som många andra västerländska hotell gör ibland.
 
Nummer 9 kan också hoppas över, speciellt på sjukhus eftersom ljudet "ku" (9 på japanska) förknippas med ordet "kurushimu" som betyder lida. 49 anses vara ett särskilt olyckligt nummer som det är suggestivt av frasen "shinu made kurushimu" (死ぬ まで 苦しむ? "Lida tills döden").
 
Uttalandet av nummer 4 (shi) betyder även död.
 
Bli inte förvånad om siffror fattas i byggnader eller på offentliga platser. Det skall vara så. ^^ 
 
Nike Vuxna FRAMSTÄLLNINGAR FRAMTID 65533; Zoom Forever Xc 5 Low -Top skor
 
 

kvinnor High klackar Ankle stövlar Mode Point Toe Metal Dekoration Chelsea stövlar Chunky Heel Winter stövlar Party stövlar stövlar stövlar stövlar

Hög kvalitet på snabbmat

Strax innan butikerna stänger kan du få tag på nyttig och god mat till ett lägre pris. De vill gärna inte att fräsch mat skall gå till spillo genom att erbjuda gårdagens menyer eller gårdagens lådor till sina kunder. Det är ett bra att känna till detta om man vet att kylen är tom och matlagningen uteblir samma kväll du är påväg hem.
 

Bättre än gaffeln

Kol Baffin herr Zone -M Zone -m
Winter Socks stövlar kvinnor Over The Knee höga stövlar Autumn Knited skor Thigh höga stövlar Elastiska Slim skor
Håller ni med? ^^

Pleaser kvinnor INFIINITY -930 BPU M Sandaler

Super Smal Lägenhet

Super smal lägenhet
Phil Betty herr Booslipss Värme Lace Uppe Round Toe Martin stövlar svart bspringaaa
Här bor Fuyuhito Moriya tillsammans med sin mamma. CNN har gjort en snabb liten intervju med dem där de fundersamt frågar hur de trivs och hur de får plats med allt. Något som japanska invånare är duktiga på är att hålla sitt hem rent och prydligt, inga onödigheter och givetvis kan de bo ganska smått och trångt.
 
I detta fall är det en gnutta över medel i "chibi", om ni förstår vad jag menar!

MBT Mans Flua Work skor svart

Japansk humor

Man kan lära sig en del från japanska humorprogram. Som t.ex hur man bör reagera i liknande situationer.


Sandaler Mans GJLIANNGXIE Mans Sandaler Sandaler Manliga Tide sommar -Use dual Manliga Slippers Korean -Slip Non skor strand Casual ny sommar 8bcc2imdm1976-Ny stil

GJLIANNGXIE Mans Sandaler Mans Sandaler sommar ny Casual strand skor Non -Slip Korean Slippers Manliga dual -Use sommar Tide Manliga Sandaler

Datum
13, 14 och 15 juli, Tokyo, Japan.
13, 14 och 15 aug, övriga Japan.

Obon, eller Bon, är en Japansk buddhistisk/konfuciansk tradition. Festivaler hålls i mitten av juli i vissa delar av Japan och i mitten av augusti i andra delar. Dessa tre-dagars festivaler  hedrar minnet av avlidna anhöriga och påminner om lite om ”Hades skor H -LED 5 svart Patent Knee High Riveted Eyet Lace stövlar 8 svart”- festivaler som hålls i andra delar av Asien.

Ordet Obon kommer av ”urabon” (Ullambana, japansk  transkribering av ordet) som bokstavligen betyder “att hänga upp och ner.”

Folkdans, Bon Odori,  är den vanligaste seden vid Obon. Alla kan delta i Bon-danser som vanligtvis utförs i en cirkel men vid festivaler dansas den i procession. Man dansar genom gatorna till musik av flöjter, trummor och klockor samtidigt som man sjunger ungefär: ”Det är en dåre som dansar och en dåre som ser, om båda är dårar, kan man lika gärna dansa!” (Obon).

Datumet för Obon varierar mellan olika regioner i Japan. När månkalendern ändrades till den gregorianska kalendern i början av Meiji eran (sep 1868 till jul 1912) resulterade det i olika tider för firandet av Obon. “Shichigatsu Bon” (Bon i juli) är baserad på solkalendern och firas runt 15 juli i östra Japan och sammanfaller med Chūgen (Ghost-festival).

Hachigatsu Bon” (Bon i augusti) är baserad på månkalendern, firas runt den 15 augusti och är den tidpunkt då Bon oftast firas. “Kyu Bon” (Old Bon) firas den 15 dagen i den sjunde månaden i månkalendern, så den varierar  varje år. “Kyu Bon” firas i områden som norra delen av Kantō regionen, Chugoku region, Shikoku och Ryukyu öarna.

Comfortabel kvinnor -Pums - H bspringaaa 7304 -2 Mer info om festivalen på engelska: Elegantpark kvinnor Open Toe hög klack Sandals bröllop Prom Evening Dress skor Strappy Satin

Mina damer Snöskor Slip -on Round Toe Heel stövlar Kvinnor vintermodevärme midCalf
ESSEX GLAM kvinnor Open Toe klackar Ankle Strap Stiletto Heel Sandaler

Gör maten roligare för barnen

West Coast Elva Woherrar Comfort Open Toe Stud Slip on Platform Wedge Heel Sandals
Här är ett tips för att införa Japansk kultur in i barnens vardag. I stället för att ge dem stora variationer som kanske de anser är "mat för vuxna" kan du helt enkelt bara applicera lite ris i mat som ni vanligtvis har potatis eller pasta till.
 
Nedan är ett exempel på en köttfärsgryta där man kokat risen och trixat lite för att få fram en rolig lite gubbe. Visuellt ser det ut som att han är glad och att han badar, något som berikar barnens fantasi och troligen gör maten ÄNNU godare!
 

För att göra ansikten använder man nori (torkad sjögräs) som man med lätthet kan snitta och klippa ut ögon, näsa, munnar och andra små saker, det är dessutom nyttigt.
 
Har du inga barn själv kan du ändå göra liknande åt dig själv eller partner.
 
Exempel på ting man kan göra är att erbjuda ris i olika former till alla maträtter som erbjuder potatis eller pasta. Tänk er äta hamburgare med ris, kanske inte det första man tänker på? Men då kan man snitta hamburgaren i mindre bitar när den väl blivit värmd och använda en barbeque sås till i stället för hamburgardressing.
 
Om nom nom!