Propet Män Viator Strap MAA0073M 8bcc2lppb71839-Ny stil

Merrell huddling rem vandrande sandaler för män nya

Byte av blogg, till en mer privat - Men du är välkommen!

 
Denna blogg är inte längre vidare aktiv. ;(
 
Jag har en helt ny blogg, den handlar mer om mitt privata liv. Är du ändå nyfiken, ta en Antar FL1PPKRLE03 kvinnor Sandales de Mode svart Neuf et Embalage.
 
Väljer du att stanna var här så är du välkommen att klicka runt. Här finns massor med information!

Windsor smith sandaler Prism vit vit
Äkta Hermes Miles Wedge skor silver 37

Shibuya, Tokyo, Japan 4K (Ultra HD)

Kvinnors skor brödt 36 EU Ankle stövlar bspringaaa grå läder ak995 -b

Bcbgeneration Kvinnors Issa Heeled Sandal

Long time no see

FLY LONDON SICA678FLY LEADER PLATTFORM WEDGE ANKLE BOOTS UK 7 EU40 BNIB
Oj oj oj vad jag har haft besökare, och så många kommentarer!

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana och har nyligen rest sig från askan. Energin och intresset för att bloggar har kommit och gått och nu har det blivit dags för mig att blogga igen men tyvärr inte här.
Irregular Choice High klackar Pumps skor kvinnor 40 US 9 UK6.5 Good Condition IC167  
Medan jag tackar alla besökare vill jag även hänvisa er till min hemsida Enkeria.se som just nu kommer att genomgå ändringar.
 
Kort uppdatering och svar på frågor
  • Jag har ännu inte besökt Japan men önskar att jag en vacker dag kan resa dit och bo där under några månader. All mitt intresse för japan har kommit från digitala vänner som bor i Japan och från massor utav googlande samt studier på högskola.
  • Jag kommer inte stänga denna blogg utan den kommer vara tillgänglig för alla nya och gamla besökare. Ett helt arkiv med japansk kultur vore dumt att radera.
  • Stort tack till alla som besökt, kommenterat och tagit del utav Chibi Nihon. Även tack till alla som länkat till mig.
  • Jimmy Choo Nude läder Pointed Toe Kitten Heel Bow Pumpar.Storlek 38 för updates i mitt liv och visa ditt tecken på uppskattning.
Christian Louboutin 35.5 använde höghet Länktips till alla er som helt enkelt inte får nog av japan som jag besöker titt som tätt finner ni här nedan.
 
Skor REBECCA VAN DIK Kvinna hög klack Sandals svart Naturligt läder 703902 -NE F5626 Sneeaker kvinna grå Hogan interaktiva skor skor kvinna - Dagligen videos från Japan. Underbar kanal!
Free People Heirloom Heeled distress Anke stövlar Storlek 37 US 6.5 7 blå grå - Find locations in Japan were they speak english. Great site!
Cooking with Dog - Japanska matrecept. Fantastiskt.
Kawae Import - Japanska saker, mat och godis med postorder eller om du bor nära Uppsala. Kawaii!!
Enkeria - Mitt företag som pysslar med grafisk design, blogging med mera.
Muckstövlar polsportmossa grönt - Om du vill bli vän med mig.
 
Ha det fint.
/Daniel

Sigerson Morrison Tall mocka stövlar.

Intressanta videoklipp från Japan

Sperry Top Sider guld Cup Amalfi Flip Flop Hyra en kille i Japan för måltid, romantik med mera.
 

 
Inblick i vardagens teknologi i Japan som besökare
 
J. Crew Everly mocka Metalic -Trim Pumps Storlek 9.5, Deep Riviera blå 2198

McDonalds i Japan. Mindre hamburgare men riktigt intressant utbud.
 

Akihabara

Nike Air max 95 Halvblå Summit vit 918413400 9.5 Kvinna 65533;65533;  Akihabara. Även kallad för Akiba.
Det är här du kan köpa massor med elektroniska apparater, teknologin samt animé och manga. Finns gott om matställen också.
 

Skor WALSH kvinna BIANCO blå Fabrik, naturligt läder, mocka WHSVRN0010 -VRIPLE

Disciplinskor SAUCOny kvinnor grå Gamuza,Tela S60369 -2

Kagemu

Konster och Show i en!

Pikolenos Gandia läder Perforöd Square Toe skor Brandy 36  
 

kvinnor stövlar, Cole Haan, OG GRD TLL RDG Boot, färg svart, storlek 7B NWB MSRP 400

Rädslan för nummer

 I Japan har många hyreshus och parkeringsplatser hoppat över nummer 4.
750 Fendi skor klackar Platform Copper Patent läder Bow Italien sz 39.5 USA 9 ny Många hotell hoppar över även 13: e våningen, som många andra västerländska hotell gör ibland.
 
Nummer 9 kan också hoppas över, speciellt på sjukhus eftersom ljudet "ku" (9 på japanska) förknippas med ordet "kurushimu" som betyder lida. 49 anses vara ett särskilt olyckligt nummer som det är suggestivt av frasen "shinu made kurushimu" (死ぬ まで 苦しむ? "Lida tills döden").
 
Uttalandet av nummer 4 (shi) betyder även död.
 
Bli inte förvånad om siffror fattas i byggnader eller på offentliga platser. Det skall vara så. ^^ 
 
vit Converse Platform läder High Chuck Taylor Alla Star skor skor
 
 

Amanda Gregory Cut Out Pump

Hög kvalitet på snabbmat

Strax innan butikerna stänger kan du få tag på nyttig och god mat till ett lägre pris. De vill gärna inte att fräsch mat skall gå till spillo genom att erbjuda gårdagens menyer eller gårdagens lådor till sina kunder. Det är ett bra att känna till detta om man vet att kylen är tom och matlagningen uteblir samma kväll du är påväg hem.
 

Bättre än gaffeln

Regnbåge Glitter Neon vit Platform klackar Dancer Pleaser Clubwear LGBT Pride
Converse skor kvinnor bianco naturligt läder 155096cd
Håller ni med? ^^

TEVA IDYSRO STITCH BLAND LEATH WEDGE SANDALS storLEK US 9.5 WOMNS 1015120

Super Smal Lägenhet

Super smal lägenhet
NIKE CORTEZ BASISKA LÄKEMEDLENS BLAND BLAND 89719 001 (FITS EN stor små)
Här bor Fuyuhito Moriya tillsammans med sin mamma. CNN har gjort en snabb liten intervju med dem där de fundersamt frågar hur de trivs och hur de får plats med allt. Något som japanska invånare är duktiga på är att hålla sitt hem rent och prydligt, inga onödigheter och givetvis kan de bo ganska smått och trångt.
 
I detta fall är det en gnutta över medel i "chibi", om ni förstår vad jag menar!

ny balans Kvinnors 996v3 B Brödd Tennis skor vit and ljus Reef (WCH9)

Japansk humor

Man kan lära sig en del från japanska humorprogram. Som t.ex hur man bör reagera i liknande situationer.


Propet Män Viator Strap MAA0073M 8bcc2lppb71839-Ny stil

Propet Män Viator Strap MAA0073M

Datum
13, 14 och 15 juli, Tokyo, Japan.
13, 14 och 15 aug, övriga Japan.

Obon, eller Bon, är en Japansk buddhistisk/konfuciansk tradition. Festivaler hålls i mitten av juli i vissa delar av Japan och i mitten av augusti i andra delar. Dessa tre-dagars festivaler  hedrar minnet av avlidna anhöriga och påminner om lite om ”AUTH LUXURY PRADA PUMPS skor 1D723H BLAK MIELE nyA USA 7.5 EU 37,5 38”- festivaler som hålls i andra delar av Asien.

Ordet Obon kommer av ”urabon” (Ullambana, japansk  transkribering av ordet) som bokstavligen betyder “att hänga upp och ner.”

Folkdans, Bon Odori,  är den vanligaste seden vid Obon. Alla kan delta i Bon-danser som vanligtvis utförs i en cirkel men vid festivaler dansas den i procession. Man dansar genom gatorna till musik av flöjter, trummor och klockor samtidigt som man sjunger ungefär: ”Det är en dåre som dansar och en dåre som ser, om båda är dårar, kan man lika gärna dansa!” (Obon).

Datumet för Obon varierar mellan olika regioner i Japan. När månkalendern ändrades till den gregorianska kalendern i början av Meiji eran (sep 1868 till jul 1912) resulterade det i olika tider för firandet av Obon. “Shichigatsu Bon” (Bon i juli) är baserad på solkalendern och firas runt 15 juli i östra Japan och sammanfaller med Chūgen (Ghost-festival).

Hachigatsu Bon” (Bon i augusti) är baserad på månkalendern, firas runt den 15 augusti och är den tidpunkt då Bon oftast firas. “Kyu Bon” (Old Bon) firas den 15 dagen i den sjunde månaden i månkalendern, så den varierar  varje år. “Kyu Bon” firas i områden som norra delen av Kantō regionen, Chugoku region, Shikoku och Ryukyu öarna.

Sexiga genomskinliga Sandaler Brade Platform Heel 15 från 35 till 44 Fassmour Mer info om festivalen på engelska: Sandaler Platform Wedge High klackar Rhinestone mode Buckle skor Big sz

Finn Comfort java lätt ocean skoväska löstagbar sula
Balmain SANDAL Rubber, Rubber Sandal blå

Gör maten roligare för barnen

BZ728 CALPIERRE -skor beige lackläder Kvinnor pumpar EU 35,EU 40
Här är ett tips för att införa Japansk kultur in i barnens vardag. I stället för att ge dem stora variationer som kanske de anser är "mat för vuxna" kan du helt enkelt bara applicera lite ris i mat som ni vanligtvis har potatis eller pasta till.
 
Nedan är ett exempel på en köttfärsgryta där man kokat risen och trixat lite för att få fram en rolig lite gubbe. Visuellt ser det ut som att han är glad och att han badar, något som berikar barnens fantasi och troligen gör maten ÄNNU godare!
 

För att göra ansikten använder man nori (torkad sjögräs) som man med lätthet kan snitta och klippa ut ögon, näsa, munnar och andra små saker, det är dessutom nyttigt.
 
Har du inga barn själv kan du ändå göra liknande åt dig själv eller partner.
 
Exempel på ting man kan göra är att erbjuda ris i olika former till alla maträtter som erbjuder potatis eller pasta. Tänk er äta hamburgare med ris, kanske inte det första man tänker på? Men då kan man snitta hamburgaren i mindre bitar när den väl blivit värmd och använda en barbeque sås till i stället för hamburgardressing.
 
Om nom nom!