u; Ang1 Paol Mattei Beige kvinna Paolo Sabot skor 8bcc2wwah2479-Ny stil

CLARKS pojkar Fudgy Jump Closed Toe Sandals

Byte av blogg, till en mer privat - Men du är välkommen!

 
Denna blogg är inte längre vidare aktiv. ;(
 
Jag har en helt ny blogg, den handlar mer om mitt privata liv. Är du ändå nyfiken, ta en skor Prada kvinnor -Skin (1 och 344 inappa 3).
 
Väljer du att stanna var här så är du välkommen att klicka runt. Här finns massor med information!

Art 1057 memphis petalo, kvinnor sko
ETIKETT PÅ FRYE BLEKT HANNES BOOT KVANS storLEK 8.5

Shibuya, Tokyo, Japan 4K (Ultra HD)

herr Nike Zoom PV II Pole Vault skor 31704 -017 Storlek 8.5

Storlek 11 orange - och metallplatta TBAR -sandaler tillverkade i Spanien Stora Stora Stora Stora Storleksskivor

Long time no see

TEVA HURRICANE XLT INFINITY BLEKT USA 9 UK 7 EU 40
Oj oj oj vad jag har haft besökare, och så många kommentarer!

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana och har nyligen rest sig från askan. Energin och intresset för att bloggar har kommit och gått och nu har det blivit dags för mig att blogga igen men tyvärr inte här.
JUDITH LEIBER CRYSTAL SVART DIAMOND SANDALS KITTEN HELER SLÄN 8 RASO SETA svart  
Medan jag tackar alla besökare vill jag även hänvisa er till min hemsida Enkeria.se som just nu kommer att genomgå ändringar.
 
Kort uppdatering och svar på frågor
  • Jag har ännu inte besökt Japan men önskar att jag en vacker dag kan resa dit och bo där under några månader. All mitt intresse för japan har kommit från digitala vänner som bor i Japan och från massor utav googlande samt studier på högskola.
  • Jag kommer inte stänga denna blogg utan den kommer vara tillgänglig för alla nya och gamla besökare. Ett helt arkiv med japansk kultur vore dumt att radera.
  • Stort tack till alla som besökt, kommenterat och tagit del utav Chibi Nihon. Även tack till alla som länkat till mig.
  • Nya 665 ISABEL MARANT Gilby grå metallglitter FLAME pumpar skor 399 US 8 för updates i mitt liv och visa ditt tecken på uppskattning.
Skor Flex Apppurl 3.0 -First Insight Skechers Vita kvinnor Länktips till alla er som helt enkelt inte får nog av japan som jag besöker titt som tätt finner ni här nedan.
 
GIOHEL ITALIEN HÖGA HELOR EXTREME nyA PUMPER skor DOMSTOL SKALL LÄRA BLAND 35 ADIDAS NMD R1 BOST skor SVART SOLAR röd STENCIL PACK G27917 nyA MENS - Dagligen videos från Japan. Underbar kanal!
Kongröne x PatBo Chuck Taylor All Star Ox Low Top Floral kvinnor Storlek 8.5 558374c - Find locations in Japan were they speak english. Great site!
Cooking with Dog - Japanska matrecept. Fantastiskt.
Kawae Import - Japanska saker, mat och godis med postorder eller om du bor nära Uppsala. Kawaii!!
Enkeria - Mitt företag som pysslar med grafisk design, blogging med mera.
kvinnor Fergie Mantra 7.5 Gul Booslips 7.5 M - Om du vill bli vän med mig.
 
Ha det fint.
/Daniel

Adidas Ultraboost Oåldrade Mystery Ruby springaning skor (DA9596) kvinnor Storlek 9.5

Intressanta videoklipp från Japan

kvinnor läder Pointed Toe Oxford Cross Buckle low Heel Dress skor 34 -41 Ny Hyra en kille i Japan för måltid, romantik med mera.
 

 
Inblick i vardagens teknologi i Japan som besökare
 
Gianvito Rossi Napa läder blå vit Slingback Platform Storlek 9,5 Italien ny

McDonalds i Japan. Mindre hamburgare men riktigt intressant utbud.
 

Akihabara

Tamaris kvinnor FRANNES FRAM5533;s 255336 Hi -Top skor, vit, 5 UK vit (vit Lt guld 194)  Akihabara. Även kallad för Akiba.
Det är här du kan köpa massor med elektroniska apparater, teknologin samt animé och manga. Finns gott om matställen också.
 

NIKE FLYKNIT RACER MENS RUNNING skor 526628 -008 NWOB storLEK 11

DisciplinSexiga dekolte vit Heel 13 från 35 till 46 V -Neck Glamour modeskor

Kagemu

Konster och Show i en!

kvinnor skor, Melinda Kat Maconie Multibrights Tågare SS 2019  
 

Nike WMNS Air Huarache Premium TXT SZ 6.5 AA0523 -202 Metallisk Mahogany Kvinnor

Rädslan för nummer

 I Japan har många hyreshus och parkeringsplatser hoppat över nummer 4.
Äkta Mulberry Snake Skin skor.Designer klackar.(King Rat Snake) Många hotell hoppar över även 13: e våningen, som många andra västerländska hotell gör ibland.
 
Nummer 9 kan också hoppas över, speciellt på sjukhus eftersom ljudet "ku" (9 på japanska) förknippas med ordet "kurushimu" som betyder lida. 49 anses vara ett särskilt olyckligt nummer som det är suggestivt av frasen "shinu made kurushimu" (死ぬ まで 苦しむ? "Lida tills döden").
 
Uttalandet av nummer 4 (shi) betyder även död.
 
Bli inte förvånad om siffror fattas i byggnader eller på offentliga platser. Det skall vara så. ^^ 
 
Badgley Mishka Väktare 7 bspringaaa siden bröllopsbrudparet stilettklackar
 
 

Chlo 65533;65533; Grå Läder - Crödver Sandals Storlek 41

Hög kvalitet på snabbmat

Strax innan butikerna stänger kan du få tag på nyttig och god mat till ett lägre pris. De vill gärna inte att fräsch mat skall gå till spillo genom att erbjuda gårdagens menyer eller gårdagens lådor till sina kunder. Det är ett bra att känna till detta om man vet att kylen är tom och matlagningen uteblir samma kväll du är påväg hem.
 

Bättre än gaffeln

Autentisk Christian Louboutin Explorete Zig Zag Blk & Vit klackar 35.5
Moer -65533;'65533; skor kvinna Pump mocka blå - 928d
Håller ni med? ^^

100% autentiska kristna luboutin höga klackskor

Super Smal Lägenhet

Super smal lägenhet
FÖREBYGGNADE HERMES LEATER SZ 37.5
Här bor Fuyuhito Moriya tillsammans med sin mamma. CNN har gjort en snabb liten intervju med dem där de fundersamt frågar hur de trivs och hur de får plats med allt. Något som japanska invånare är duktiga på är att hålla sitt hem rent och prydligt, inga onödigheter och givetvis kan de bo ganska smått och trångt.
 
I detta fall är det en gnutta över medel i "chibi", om ni förstår vad jag menar!

ZARA Genuine läder Platform ANKLE BOOTS BLAND USA 6.5 6152 301

Japansk humor

Man kan lära sig en del från japanska humorprogram. Som t.ex hur man bör reagera i liknande situationer.


u; Ang1 Paol Mattei Beige kvinna Paolo Sabot skor 8bcc2wwah2479-Ny stil

Ang1  u; Paol skor Sabot Paolo Mattei kvinna Beige

Datum
13, 14 och 15 juli, Tokyo, Japan.
13, 14 och 15 aug, övriga Japan.

Obon, eller Bon, är en Japansk buddhistisk/konfuciansk tradition. Festivaler hålls i mitten av juli i vissa delar av Japan och i mitten av augusti i andra delar. Dessa tre-dagars festivaler  hedrar minnet av avlidna anhöriga och påminner om lite om ”Spieth & wensky dirndlpomps d409 Juliet röd”- festivaler som hålls i andra delar av Asien.

Ordet Obon kommer av ”urabon” (Ullambana, japansk  transkribering av ordet) som bokstavligen betyder “att hänga upp och ner.”

Folkdans, Bon Odori,  är den vanligaste seden vid Obon. Alla kan delta i Bon-danser som vanligtvis utförs i en cirkel men vid festivaler dansas den i procession. Man dansar genom gatorna till musik av flöjter, trummor och klockor samtidigt som man sjunger ungefär: ”Det är en dåre som dansar och en dåre som ser, om båda är dårar, kan man lika gärna dansa!” (Obon).

Datumet för Obon varierar mellan olika regioner i Japan. När månkalendern ändrades till den gregorianska kalendern i början av Meiji eran (sep 1868 till jul 1912) resulterade det i olika tider för firandet av Obon. “Shichigatsu Bon” (Bon i juli) är baserad på solkalendern och firas runt 15 juli i östra Japan och sammanfaller med Chūgen (Ghost-festival).

Hachigatsu Bon” (Bon i augusti) är baserad på månkalendern, firas runt den 15 augusti och är den tidpunkt då Bon oftast firas. “Kyu Bon” (Old Bon) firas den 15 dagen i den sjunde månaden i månkalendern, så den varierar  varje år. “Kyu Bon” firas i områden som norra delen av Kantō regionen, Chugoku region, Shikoku och Ryukyu öarna.

BRAND ny Schutz mocka Sandal Mer info om festivalen på engelska: Nike Wmns Air Zoom Fjädrande FK 2 Flystickade träningsskor för vita kvinnor AA1214 -101

Skor av Aquasparta kvinna skor Trendy silver Natural läder, d680a tyg
Tv801 kvinnor Sandals Wedge Maliparmi 37 multifärgad kvinna

Gör maten roligare för barnen

Män utför 65533;65533; brooks revel springaning skor röd svart vit Storlek 10.5 BRAND ny
Här är ett tips för att införa Japansk kultur in i barnens vardag. I stället för att ge dem stora variationer som kanske de anser är "mat för vuxna" kan du helt enkelt bara applicera lite ris i mat som ni vanligtvis har potatis eller pasta till.
 
Nedan är ett exempel på en köttfärsgryta där man kokat risen och trixat lite för att få fram en rolig lite gubbe. Visuellt ser det ut som att han är glad och att han badar, något som berikar barnens fantasi och troligen gör maten ÄNNU godare!
 

För att göra ansikten använder man nori (torkad sjögräs) som man med lätthet kan snitta och klippa ut ögon, näsa, munnar och andra små saker, det är dessutom nyttigt.
 
Har du inga barn själv kan du ändå göra liknande åt dig själv eller partner.
 
Exempel på ting man kan göra är att erbjuda ris i olika former till alla maträtter som erbjuder potatis eller pasta. Tänk er äta hamburgare med ris, kanske inte det första man tänker på? Men då kan man snitta hamburgaren i mindre bitar när den väl blivit värmd och använda en barbeque sås till i stället för hamburgardressing.
 
Om nom nom!