37 pilbågsstorlek med plattformsdrag -guldstaplade Prada utmärkt skick 8bcc2xxbe31759-Ny stil

Freebird Fiona bspringaaa läder Faux Shearling Fur träen Lace Up Clog stövlar 8 38

Byte av blogg, till en mer privat - Men du är välkommen!

 
Denna blogg är inte längre vidare aktiv. ;(
 
Jag har en helt ny blogg, den handlar mer om mitt privata liv. Är du ändå nyfiken, ta en Jeffrey Campell stövlar Legion Storlek 39 (8,5 M US).
 
Väljer du att stanna var här så är du välkommen att klicka runt. Här finns massor med information!

Kvinna Överdriven stor fårpäls Stövlar Lyxy Furry Eskimo vinter varma stövlar
Giuseppe zanotti guldhögklackat 39

Shibuya, Tokyo, Japan 4K (Ultra HD)

Nike Air Max 97 SE Limited Edition Metallic guld Iridise AQ41 -700 Sz 9.5

BERKEMANN skor TYRA SVART KVINNA

Long time no see

Tecnica Crossroad 1 GTX Trainer utomhus mocka Beige 17835
Oj oj oj vad jag har haft besökare, och så många kommentarer!

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana och har nyligen rest sig från askan. Energin och intresset för att bloggar har kommit och gått och nu har det blivit dags för mig att blogga igen men tyvärr inte här.
Mariano ventre kvinnor G753 Pumpar Springaa Sommar Läder  
Medan jag tackar alla besökare vill jag även hänvisa er till min hemsida Enkeria.se som just nu kommer att genomgå ändringar.
 
Kort uppdatering och svar på frågor
  • Jag har ännu inte besökt Japan men önskar att jag en vacker dag kan resa dit och bo där under några månader. All mitt intresse för japan har kommit från digitala vänner som bor i Japan och från massor utav googlande samt studier på högskola.
  • Jag kommer inte stänga denna blogg utan den kommer vara tillgänglig för alla nya och gamla besökare. Ett helt arkiv med japansk kultur vore dumt att radera.
  • Stort tack till alla som besökt, kommenterat och tagit del utav Chibi Nihon. Även tack till alla som länkat till mig.
  • FAST FARTYG ny SZ 10 FRIBIRD FRÅN STEVEN QUNN bspringaaa MULTI SANDALS BOOTS för updates i mitt liv och visa ditt tecken på uppskattning.
kvinnor Genuine läder Over Knee höga stövlar Pointed Toe Rhinestone Roma skor Länktips till alla er som helt enkelt inte får nog av japan som jag besöker titt som tätt finner ni här nedan.
 
LK Bennett, ny, mocka Court skor Loren, Raisin, Eu41, UK8 Pikolenos kvinnor Tan Ankle Strap klackar EUR 38 (418324) - Dagligen videos från Japan. Underbar kanal!
Trask kvinnor Allison Pump Round mocka mode stövlar bspringaaa Storlek 7 US 38 - Find locations in Japan were they speak english. Great site!
Cooking with Dog - Japanska matrecept. Fantastiskt.
Kawae Import - Japanska saker, mat och godis med postorder eller om du bor nära Uppsala. Kawaii!!
Enkeria - Mitt företag som pysslar med grafisk design, blogging med mera.
Aldo Ybaonia Navy Hidden Wedge Snow stövlar, Storlek 5, BNIB - Om du vill bli vän med mig.
 
Ha det fint.
/Daniel

NWOB GIANNI REPTILE läder 7.5 M Sexy Classic High klackar ny Outburd

Intressanta videoklipp från Japan

Nya kvinnor Luxury Flower Decor Open Toe High klackar skor Ankle Strap Sandaler USA Hyra en kille i Japan för måltid, romantik med mera.
 

 
Inblick i vardagens teknologi i Japan som besökare
 
Lauren av Ralph Lauren kvinnor Dalena Closed Toe läder Platform Pump Brau

McDonalds i Japan. Mindre hamburgare men riktigt intressant utbud.
 

Akihabara

Burberry Rain stövlar Storlek 41 US 7  Akihabara. Även kallad för Akiba.
Det är här du kan köpa massor med elektroniska apparater, teknologin samt animé och manga. Finns gott om matställen också.
 

Roberto party shokvinna Pump läder gul - 657e

DisciplinSkor LIU JO KVINNA röd mocka sx523p002191656

Kagemu

Konster och Show i en!

NIB VALENTINO 1975 ROCKSTUD LEADER SLINGBACK PUMPS 36.5 1,195  
 

kvinnor Adidas Solar Glide Boost kvinnor springaning skor

Rädslan för nummer

 I Japan har många hyreshus och parkeringsplatser hoppat över nummer 4.
Vintage Havana grå mocka Western Jocelyn Ankle Booslips 7.5 Ny med Box Många hotell hoppar över även 13: e våningen, som många andra västerländska hotell gör ibland.
 
Nummer 9 kan också hoppas över, speciellt på sjukhus eftersom ljudet "ku" (9 på japanska) förknippas med ordet "kurushimu" som betyder lida. 49 anses vara ett särskilt olyckligt nummer som det är suggestivt av frasen "shinu made kurushimu" (死ぬ まで 苦しむ? "Lida tills döden").
 
Uttalandet av nummer 4 (shi) betyder även död.
 
Bli inte förvånad om siffror fattas i byggnader eller på offentliga platser. Det skall vara så. ^^ 
 
Nike Air Max Thea Ghost grön Sneeaker Sport skor Tränare 599409 306 WOW SALE
 
 

FRYA LINDSAY GORE kortA ANKLE BOOTS KVINNOR SZ 6.5 CHELESEA LEADER

Hög kvalitet på snabbmat

Strax innan butikerna stänger kan du få tag på nyttig och god mat till ett lägre pris. De vill gärna inte att fräsch mat skall gå till spillo genom att erbjuda gårdagens menyer eller gårdagens lådor till sina kunder. Det är ett bra att känna till detta om man vet att kylen är tom och matlagningen uteblir samma kväll du är påväg hem.
 

Bättre än gaffeln

PRADA Storlek 40 Strappy Sandals Sandaler skor Calf läder bspringaaa silver tidigare
Paris röd läder Jon Josef
Håller ni med? ^^

Tory Burch Sienna Strappy Thong Sandaler - Storlek 6

Super Smal Lägenhet

Super smal lägenhet
Kenneth Cole ny York kvinnor Kingvel läder Low Top, vit, Storlek 9.0 Uw2
Här bor Fuyuhito Moriya tillsammans med sin mamma. CNN har gjort en snabb liten intervju med dem där de fundersamt frågar hur de trivs och hur de får plats med allt. Något som japanska invånare är duktiga på är att hålla sitt hem rent och prydligt, inga onödigheter och givetvis kan de bo ganska smått och trångt.
 
I detta fall är det en gnutta över medel i "chibi", om ni förstår vad jag menar!

BY312 OLGA RUBINI skor beige läderkvinnor och EU 35,EU 36,EU 37,EU 38,EU

Japansk humor

Man kan lära sig en del från japanska humorprogram. Som t.ex hur man bör reagera i liknande situationer.


37 pilbågsstorlek med plattformsdrag -guldstaplade Prada utmärkt skick 8bcc2xxbe31759-Ny stil

Prada -guldstaplade plattformsdrag med pilbågsstorlek 37 utmärkt skick

Datum
13, 14 och 15 juli, Tokyo, Japan.
13, 14 och 15 aug, övriga Japan.

Obon, eller Bon, är en Japansk buddhistisk/konfuciansk tradition. Festivaler hålls i mitten av juli i vissa delar av Japan och i mitten av augusti i andra delar. Dessa tre-dagars festivaler  hedrar minnet av avlidna anhöriga och påminner om lite om ”BT272 VIC MATIE -skor vita textilkvinnor sandaler EU 36,EU 37”- festivaler som hålls i andra delar av Asien.

Ordet Obon kommer av ”urabon” (Ullambana, japansk  transkribering av ordet) som bokstavligen betyder “att hänga upp och ner.”

Folkdans, Bon Odori,  är den vanligaste seden vid Obon. Alla kan delta i Bon-danser som vanligtvis utförs i en cirkel men vid festivaler dansas den i procession. Man dansar genom gatorna till musik av flöjter, trummor och klockor samtidigt som man sjunger ungefär: ”Det är en dåre som dansar och en dåre som ser, om båda är dårar, kan man lika gärna dansa!” (Obon).

Datumet för Obon varierar mellan olika regioner i Japan. När månkalendern ändrades till den gregorianska kalendern i början av Meiji eran (sep 1868 till jul 1912) resulterade det i olika tider för firandet av Obon. “Shichigatsu Bon” (Bon i juli) är baserad på solkalendern och firas runt 15 juli i östra Japan och sammanfaller med Chūgen (Ghost-festival).

Hachigatsu Bon” (Bon i augusti) är baserad på månkalendern, firas runt den 15 augusti och är den tidpunkt då Bon oftast firas. “Kyu Bon” (Old Bon) firas den 15 dagen i den sjunde månaden i månkalendern, så den varierar  varje år. “Kyu Bon” firas i områden som norra delen av Kantō regionen, Chugoku region, Shikoku och Ryukyu öarna.

Nicola Sexton läder Ankle stövlar, storlekar 36 -41, 2 stilar, 5 färger Mer info om festivalen på engelska: HAVIANAS FLOP MED 300 -400 SWAROVSKIS KRYSTALS

Creative Recreation GALLO Low skor herr CHOCOLOATE KHAKI CR75 -37 storlek 7.5 ny
Område Forte ad1750 Canguro Multi orange Strappy Sandals läder bspringaaa 177125

Gör maten roligare för barnen

Sponge Savannah Closed Toe Spa Slippers nummer 43 -44 Europeiskt
Här är ett tips för att införa Japansk kultur in i barnens vardag. I stället för att ge dem stora variationer som kanske de anser är "mat för vuxna" kan du helt enkelt bara applicera lite ris i mat som ni vanligtvis har potatis eller pasta till.
 
Nedan är ett exempel på en köttfärsgryta där man kokat risen och trixat lite för att få fram en rolig lite gubbe. Visuellt ser det ut som att han är glad och att han badar, något som berikar barnens fantasi och troligen gör maten ÄNNU godare!
 

För att göra ansikten använder man nori (torkad sjögräs) som man med lätthet kan snitta och klippa ut ögon, näsa, munnar och andra små saker, det är dessutom nyttigt.
 
Har du inga barn själv kan du ändå göra liknande åt dig själv eller partner.
 
Exempel på ting man kan göra är att erbjuda ris i olika former till alla maträtter som erbjuder potatis eller pasta. Tänk er äta hamburgare med ris, kanske inte det första man tänker på? Men då kan man snitta hamburgaren i mindre bitar när den väl blivit värmd och använda en barbeque sås till i stället för hamburgardressing.
 
Om nom nom!