kvinnor Catalog Sundance grön stövlar –9 8.5 US EU39 Zip Side Ankle läder mocka 8bcc2wwah41599-Ny stil

ADIDAS ENERGI CLOUD TVÅ TONE KNIT KVINNOR RÖR skor CG3018 US3.5 -6.5 12 '

Byte av blogg, till en mer privat - Men du är välkommen!

 
Denna blogg är inte längre vidare aktiv. ;(
 
Jag har en helt ny blogg, den handlar mer om mitt privata liv. Är du ändå nyfiken, ta en Hunter kvinnor Original kort Rain stövlar, Storlek 9 Dark Slate.
 
Väljer du att stanna var här så är du välkommen att klicka runt. Här finns massor med information!

Egen målning av Nike Slides Sz 8
Gianmarco Lorenzi Couture Top Model Metall Rivets Pearl Pump 39 Real 40

Shibuya, Tokyo, Japan 4K (Ultra HD)

Gabor 75.310 skor för svarta kvinnor

Café svart Nma542 Läther Ankle stövlar grå blå 187814

Long time no see

ny VANS kvinnor Checkboard Slip på VN -0EYBWW US W 5.5 - 10.5 TASHE
Oj oj oj vad jag har haft besökare, och så många kommentarer!

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana och har nyligen rest sig från askan. Energin och intresset för att bloggar har kommit och gått och nu har det blivit dags för mig att blogga igen men tyvärr inte här.
Departmänt of Finery \955533;gry;Kinney .65533;; Stripped Platform skor Sz.37 310 NEW  
Medan jag tackar alla besökare vill jag även hänvisa er till min hemsida Enkeria.se som just nu kommer att genomgå ändringar.
 
Kort uppdatering och svar på frågor
  • Jag har ännu inte besökt Japan men önskar att jag en vacker dag kan resa dit och bo där under några månader. All mitt intresse för japan har kommit från digitala vänner som bor i Japan och från massor utav googlande samt studier på högskola.
  • Jag kommer inte stänga denna blogg utan den kommer vara tillgänglig för alla nya och gamla besökare. Ett helt arkiv med japansk kultur vore dumt att radera.
  • Stort tack till alla som besökt, kommenterat och tagit del utav Chibi Nihon. Även tack till alla som länkat till mig.
  • kvinnor Ankle stövlar Block Heel Side Zipper Pointy Toe skor Patent läder Europe för updates i mitt liv och visa ditt tecken på uppskattning.
Skor DIADORA HERITAGE kvinna gul FIORI Fabric, mocka 171880 -35022 Länktips till alla er som helt enkelt inte får nog av japan som jag besöker titt som tätt finner ni här nedan.
 
Alico Backscountry Hiking stövlar - läder kvinna Storlek 5.5 Tillverkad i Italien Nya VANS X MARVEL Avengers glider på Spindelmannen BEGRÄNSAD VN0A38F7H7 US M 7 -10 TASHE - Dagligen videos från Japan. Underbar kanal!
ny Balans mrl247 n2 herr skor Trainer Mode läder blå grå Unisex - Find locations in Japan were they speak english. Great site!
Cooking with Dog - Japanska matrecept. Fantastiskt.
Kawae Import - Japanska saker, mat och godis med postorder eller om du bor nära Uppsala. Kawaii!!
Enkeria - Mitt företag som pysslar med grafisk design, blogging med mera.
Ecco Biom omniquest GTX herr skor Gr 47 Ny i rutan - Om du vill bli vän med mig.
 
Ha det fint.
/Daniel

Asiater Gel Kayano 24 springaning Woherrar skor

Intressanta videoklipp från Japan

NIKE AIR MAX 90 RARE AWESOME Färg SZ 7.5 FAST FARTYG Hyra en kille i Japan för måltid, romantik med mera.
 

 
Inblick i vardagens teknologi i Japan som besökare
 
Antar Condola3 Open Toe Synthetic Över Knee Boot SZ 5.5

McDonalds i Japan. Mindre hamburgare men riktigt intressant utbud.
 

Akihabara

Nike Air Max 97 UL {65533;65533; 17 SI {65533;65533;; Knappt grön 65533; Uk Storlek 6 Eur 40 A2326 -300  Akihabara. Även kallad för Akiba.
Det är här du kan köpa massor med elektroniska apparater, teknologin samt animé och manga. Finns gott om matställen också.
 

LAMO LAMOFOTWER GENUIN AUSTRALIEN SHEPSPIN BOOTS

DisciplinF5958 skor kvinnor Beige Hogan Interactive Glassy Ofaque Texture skor kvinna

Kagemu

Konster och Show i en!

Konverse chuck Taylor all veteran veteran sportskor kvinna  
 

Antropologi Klub Nico Rosie klackar Storlek 6 (Ny i rutan)

Rädslan för nummer

 I Japan har många hyreshus och parkeringsplatser hoppat över nummer 4.
REEBOK GL 600 TECH 34.5 37.5 ny klassisk atletisk 1500 kunglig joggare rbk Många hotell hoppar över även 13: e våningen, som många andra västerländska hotell gör ibland.
 
Nummer 9 kan också hoppas över, speciellt på sjukhus eftersom ljudet "ku" (9 på japanska) förknippas med ordet "kurushimu" som betyder lida. 49 anses vara ett särskilt olyckligt nummer som det är suggestivt av frasen "shinu made kurushimu" (死ぬ まで 苦しむ? "Lida tills döden").
 
Uttalandet av nummer 4 (shi) betyder även död.
 
Bli inte förvånad om siffror fattas i byggnader eller på offentliga platser. Det skall vara så. ^^ 
 
Oxs Chelsea stövlar gympaskor.storlek 9.5.Tillverkad i Italien
 
 

Christian Louboutin Nude Chrisslipsva 100 Bow -förskönade Grosgrain och mocka Pumpar

Hög kvalitet på snabbmat

Strax innan butikerna stänger kan du få tag på nyttig och god mat till ett lägre pris. De vill gärna inte att fräsch mat skall gå till spillo genom att erbjuda gårdagens menyer eller gårdagens lådor till sina kunder. Det är ett bra att känna till detta om man vet att kylen är tom och matlagningen uteblir samma kväll du är påväg hem.
 

Bättre än gaffeln

Salvatore Ferragamo Abriola läder Sandal
NIB Tory Burch Miller Scallop läder Thong Sandals Tan ny Cream Storlek 7.5
Håller ni med? ^^

ny Silent D Scottys kvinnor skor skor Heeled

Super Smal Lägenhet

Super smal lägenhet
Adno skor tofflor rör 6.0 sockor röda
Här bor Fuyuhito Moriya tillsammans med sin mamma. CNN har gjort en snabb liten intervju med dem där de fundersamt frågar hur de trivs och hur de får plats med allt. Något som japanska invånare är duktiga på är att hålla sitt hem rent och prydligt, inga onödigheter och givetvis kan de bo ganska smått och trångt.
 
I detta fall är det en gnutta över medel i "chibi", om ni förstår vad jag menar!

skor Dkvadrat 2 kvinnor läder (SNW00030650276)

Japansk humor

Man kan lära sig en del från japanska humorprogram. Som t.ex hur man bör reagera i liknande situationer.


kvinnor Catalog Sundance grön stövlar –9 8.5 US EU39 Zip Side Ankle läder mocka 8bcc2wwah41599-Ny stil

Sundance Catalog kvinnor grön mocka läder Ankle stövlar Side Zip EU39  US 8.5 –9

Datum
13, 14 och 15 juli, Tokyo, Japan.
13, 14 och 15 aug, övriga Japan.

Obon, eller Bon, är en Japansk buddhistisk/konfuciansk tradition. Festivaler hålls i mitten av juli i vissa delar av Japan och i mitten av augusti i andra delar. Dessa tre-dagars festivaler  hedrar minnet av avlidna anhöriga och påminner om lite om ”Olukai Kualono WP 11”- festivaler som hålls i andra delar av Asien.

Ordet Obon kommer av ”urabon” (Ullambana, japansk  transkribering av ordet) som bokstavligen betyder “att hänga upp och ner.”

Folkdans, Bon Odori,  är den vanligaste seden vid Obon. Alla kan delta i Bon-danser som vanligtvis utförs i en cirkel men vid festivaler dansas den i procession. Man dansar genom gatorna till musik av flöjter, trummor och klockor samtidigt som man sjunger ungefär: ”Det är en dåre som dansar och en dåre som ser, om båda är dårar, kan man lika gärna dansa!” (Obon).

Datumet för Obon varierar mellan olika regioner i Japan. När månkalendern ändrades till den gregorianska kalendern i början av Meiji eran (sep 1868 till jul 1912) resulterade det i olika tider för firandet av Obon. “Shichigatsu Bon” (Bon i juli) är baserad på solkalendern och firas runt 15 juli i östra Japan och sammanfaller med Chūgen (Ghost-festival).

Hachigatsu Bon” (Bon i augusti) är baserad på månkalendern, firas runt den 15 augusti och är den tidpunkt då Bon oftast firas. “Kyu Bon” (Old Bon) firas den 15 dagen i den sjunde månaden i månkalendern, så den varierar  varje år. “Kyu Bon” firas i områden som norra delen av Kantō regionen, Chugoku region, Shikoku och Ryukyu öarna.

495 NWB Bally Swiss läder skor Pumpar Low klackar EU -401 2 US Storlek -10 M Mer info om festivalen på engelska: Ariat Heritage Western kvinnor roach 65533.Storlek 10 Förlaga \35;15728

nyA SERGIO ROSSI skor kvinnor Sandal stängd rygg
Max Mara skor Sandal Rag läder Vintage blå

Gör maten roligare för barnen

VITT D 'SCHUHWERK FRAU DECOLLETE LEVER
Här är ett tips för att införa Japansk kultur in i barnens vardag. I stället för att ge dem stora variationer som kanske de anser är "mat för vuxna" kan du helt enkelt bara applicera lite ris i mat som ni vanligtvis har potatis eller pasta till.
 
Nedan är ett exempel på en köttfärsgryta där man kokat risen och trixat lite för att få fram en rolig lite gubbe. Visuellt ser det ut som att han är glad och att han badar, något som berikar barnens fantasi och troligen gör maten ÄNNU godare!
 

För att göra ansikten använder man nori (torkad sjögräs) som man med lätthet kan snitta och klippa ut ögon, näsa, munnar och andra små saker, det är dessutom nyttigt.
 
Har du inga barn själv kan du ändå göra liknande åt dig själv eller partner.
 
Exempel på ting man kan göra är att erbjuda ris i olika former till alla maträtter som erbjuder potatis eller pasta. Tänk er äta hamburgare med ris, kanske inte det första man tänker på? Men då kan man snitta hamburgaren i mindre bitar när den väl blivit värmd och använda en barbeque sås till i stället för hamburgardressing.
 
Om nom nom!