-407 AV9373 blå SD LÅG BLER NIKE ny BRAND storLEK VOID 7.5 8bcc2xxbe22211-Ny stil

NIKE AIR HUARACHE RUN PREMIUM KVINNOR storA 7.5 nyA UTAN BOX

Byte av blogg, till en mer privat - Men du är välkommen!

 
Denna blogg är inte längre vidare aktiv. ;(
 
Jag har en helt ny blogg, den handlar mer om mitt privata liv. Är du ändå nyfiken, ta en Zara Snakeskin Print läder hög klack Ankle stövlar UK7 EU40 US8.5.
 
Väljer du att stanna var här så är du välkommen att klicka runt. Här finns massor med information!

HOGAN R261 SCHUHWERK FRAU TUNSCHHE STOFF LEDER guld SCHWARTZ - 73A1
VIA SPIGA kvinnor Dark bspringaaa mocka Knee höga stövlar Sz 9 Wedge Heel

Shibuya, Tokyo, Japan 4K (Ultra HD)

Tory Burch duk Stripe Slip -on skor sz 10

Stövlar med konjak som grävs upp av Roper Brie

Long time no see

Nike Air Max 95 Premium (”FRAMT 65533;65533; Exotisk 65533;65533; Drinkare kvinnor 65533; 65533; s Uk Storlek 5.5 38.5 53816 016
Oj oj oj vad jag har haft besökare, och så många kommentarer!

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana och har nyligen rest sig från askan. Energin och intresset för att bloggar har kommit och gått och nu har det blivit dags för mig att blogga igen men tyvärr inte här.
Hunter Original Storlek 8 9 40 Matte grön Tall Tall Rubber Rain stövlar  
Medan jag tackar alla besökare vill jag även hänvisa er till min hemsida Enkeria.se som just nu kommer att genomgå ändringar.
 
Kort uppdatering och svar på frågor
  • Jag har ännu inte besökt Japan men önskar att jag en vacker dag kan resa dit och bo där under några månader. All mitt intresse för japan har kommit från digitala vänner som bor i Japan och från massor utav googlande samt studier på högskola.
  • Jag kommer inte stänga denna blogg utan den kommer vara tillgänglig för alla nya och gamla besökare. Ett helt arkiv med japansk kultur vore dumt att radera.
  • Stort tack till alla som besökt, kommenterat och tagit del utav Chibi Nihon. Även tack till alla som länkat till mig.
  • Kvinnlig rakethund Ställföreträdande cowboy stövlar svart bspringaaa ny för updates i mitt liv och visa ditt tecken på uppskattning.
Sexiga kvinnor läder Pointy Toe Over Knee Thigh stövlar hög klack Club skor. Länktips till alla er som helt enkelt inte får nog av japan som jag besöker titt som tätt finner ni här nedan.
 
2009 Nike Shox Turbo 9 SL OZ KICKS skor VINTAGE DS OG 375423 081 FRAMDRITET kvinnor skor ROBERTO BOTTICELLI 36 EU Pumpar röd läder by 654 -36 - Dagligen videos från Japan. Underbar kanal!
Crystal Bling Adidas NMD R1 Trace Sbillet skor Storlek 6.5 BRAND ny NIB CQ2014 - Find locations in Japan were they speak english. Great site!
Cooking with Dog - Japanska matrecept. Fantastiskt.
Kawae Import - Japanska saker, mat och godis med postorder eller om du bor nära Uppsala. Kawaii!!
Enkeria - Mitt företag som pysslar med grafisk design, blogging med mera.
Autentiska Valentino -skor beige med guldklimp storlek 37 1 2 - Om du vill bli vän med mig.
 
Ha det fint.
/Daniel

Save Asics Gel Netburner Professional FF kvinnor Netball skor (B) (4101)

Intressanta videoklipp från Japan

Schneider GAIA kvinnor bspringaaa Made in Sandal skor elegant sommar strand Hyra en kille i Japan för måltid, romantik med mera.
 

 
Inblick i vardagens teknologi i Japan som besökare
 
ny NWT WMNS SZ 8 ADIDAS ADILETTE BOLD B2817 VITE CORE BLAK SANDALS SLIDES

McDonalds i Japan. Mindre hamburgare men riktigt intressant utbud.
 

Akihabara

ROBERTO SERPENTIN Kvinnor skor Platinum läder juveltsandaler Gjorda i Italien  Akihabara. Även kallad för Akiba.
Det är här du kan köpa massor med elektroniska apparater, teknologin samt animé och manga. Finns gott om matställen också.
 

Free People Hybrid Heel - Storlek 10.5

DisciplinNWT Lanvin Metallic Flat Sandal, silver 37.5

Kagemu

Konster och Show i en!

Kvinnor över knähöga tofflor stövlar spetsiga läder spetsiga tåskor  
 

stövlar Turner Jimmy Choo RV 1390

Rädslan för nummer

 I Japan har många hyreshus och parkeringsplatser hoppat över nummer 4.
Ash kvinnor skor Casual skor Sneeaker Wedge Heel Casual Type.Cool 99632 Många hotell hoppar över även 13: e våningen, som många andra västerländska hotell gör ibland.
 
Nummer 9 kan också hoppas över, speciellt på sjukhus eftersom ljudet "ku" (9 på japanska) förknippas med ordet "kurushimu" som betyder lida. 49 anses vara ett särskilt olyckligt nummer som det är suggestivt av frasen "shinu made kurushimu" (死ぬ まで 苦しむ? "Lida tills döden").
 
Uttalandet av nummer 4 (shi) betyder även död.
 
Bli inte förvånad om siffror fattas i byggnader eller på offentliga platser. Det skall vara så. ^^ 
 
Kelsi Dagger Brooklyn Woherrar Cosmo Heeled Sandal
 
 

Adidas NMD R2 Vingar och Horn Storlek 13

Hög kvalitet på snabbmat

Strax innan butikerna stänger kan du få tag på nyttig och god mat till ett lägre pris. De vill gärna inte att fräsch mat skall gå till spillo genom att erbjuda gårdagens menyer eller gårdagens lådor till sina kunder. Det är ett bra att känna till detta om man vet att kylen är tom och matlagningen uteblir samma kväll du är påväg hem.
 

Bättre än gaffeln

JORDAN PRIME.FLYCK blå UNIVERSITY blå män HITTAR storA 7 TILL 14
Kvinnor i lågan går på gympaskor för nöjes skull
Håller ni med? ^^

Ralph Lauren lila Label mocka hög klack skor Sandal Eur 39 UK 6 BNIB

Super Smal Lägenhet

Super smal lägenhet
Ellie skor E -609 -Aponi 6 Plattform öppen tå pump med Fringaae
Här bor Fuyuhito Moriya tillsammans med sin mamma. CNN har gjort en snabb liten intervju med dem där de fundersamt frågar hur de trivs och hur de får plats med allt. Något som japanska invånare är duktiga på är att hålla sitt hem rent och prydligt, inga onödigheter och givetvis kan de bo ganska smått och trångt.
 
I detta fall är det en gnutta över medel i "chibi", om ni förstår vad jag menar!

MARNI skor 329780 blå 36

Japansk humor

Man kan lära sig en del från japanska humorprogram. Som t.ex hur man bör reagera i liknande situationer.


-407 AV9373 blå SD LÅG BLER NIKE ny BRAND storLEK VOID 7.5 8bcc2xxbe22211-Ny stil

BRAND ny NIKE BLER LÅG SD blå VOID AV9373 -407 storLEK 7.5

Datum
13, 14 och 15 juli, Tokyo, Japan.
13, 14 och 15 aug, övriga Japan.

Obon, eller Bon, är en Japansk buddhistisk/konfuciansk tradition. Festivaler hålls i mitten av juli i vissa delar av Japan och i mitten av augusti i andra delar. Dessa tre-dagars festivaler  hedrar minnet av avlidna anhöriga och påminner om lite om ”KARL LAGERFELD KVINNA skor HOS SEUELLA SATTI KL61335 SLP LACE SHEE DEFECT”- festivaler som hålls i andra delar av Asien.

Ordet Obon kommer av ”urabon” (Ullambana, japansk  transkribering av ordet) som bokstavligen betyder “att hänga upp och ner.”

Folkdans, Bon Odori,  är den vanligaste seden vid Obon. Alla kan delta i Bon-danser som vanligtvis utförs i en cirkel men vid festivaler dansas den i procession. Man dansar genom gatorna till musik av flöjter, trummor och klockor samtidigt som man sjunger ungefär: ”Det är en dåre som dansar och en dåre som ser, om båda är dårar, kan man lika gärna dansa!” (Obon).

Datumet för Obon varierar mellan olika regioner i Japan. När månkalendern ändrades till den gregorianska kalendern i början av Meiji eran (sep 1868 till jul 1912) resulterade det i olika tider för firandet av Obon. “Shichigatsu Bon” (Bon i juli) är baserad på solkalendern och firas runt 15 juli i östra Japan och sammanfaller med Chūgen (Ghost-festival).

Hachigatsu Bon” (Bon i augusti) är baserad på månkalendern, firas runt den 15 augusti och är den tidpunkt då Bon oftast firas. “Kyu Bon” (Old Bon) firas den 15 dagen i den sjunde månaden i månkalendern, så den varierar  varje år. “Kyu Bon” firas i områden som norra delen av Kantō regionen, Chugoku region, Shikoku och Ryukyu öarna.

Clarks Maritsa Platform Sandals Mer info om festivalen på engelska: Katy Perry -Pumps SISSY MULTI -COUröd 2.Val män toppklass, skytte Ware

Wedgeskor JANET SPORT 42807 i svart läder skor kvinnor
herr Sandals skor Real läder Buckle Open Toe Andable Korean strand sommar

Gör maten roligare för barnen

Gianvitto Rossi silver 37 U 7 läder skor Pump 100% Autentisk
Här är ett tips för att införa Japansk kultur in i barnens vardag. I stället för att ge dem stora variationer som kanske de anser är "mat för vuxna" kan du helt enkelt bara applicera lite ris i mat som ni vanligtvis har potatis eller pasta till.
 
Nedan är ett exempel på en köttfärsgryta där man kokat risen och trixat lite för att få fram en rolig lite gubbe. Visuellt ser det ut som att han är glad och att han badar, något som berikar barnens fantasi och troligen gör maten ÄNNU godare!
 

För att göra ansikten använder man nori (torkad sjögräs) som man med lätthet kan snitta och klippa ut ögon, näsa, munnar och andra små saker, det är dessutom nyttigt.
 
Har du inga barn själv kan du ändå göra liknande åt dig själv eller partner.
 
Exempel på ting man kan göra är att erbjuda ris i olika former till alla maträtter som erbjuder potatis eller pasta. Tänk er äta hamburgare med ris, kanske inte det första man tänker på? Men då kan man snitta hamburgaren i mindre bitar när den väl blivit värmd och använda en barbeque sås till i stället för hamburgardressing.
 
Om nom nom!